Manekenka Jelena Stožinić konačno je otkrila ono o čemu je nacija slutila, da je naklonjena istom polu! Naime, nakon pisma koje je Jelena dobila od svoje porodice u kojem piše da joj ništa ne zameraju, već su čak i ponosni na nju „jer je na farmi smuvala najbolju ribu“, farmerka je otvorila dušu.

S obzirom na to da je sa Banetom u odličnim odnosima, negde oko tri sata ujutro, dok su ležali u krevetu, otkrila je svom cimeru da je privlače žene:
- Znaš, Bane, uvek sam volela male sisate žene - rekla je Stožinićeva u jednom dahu, dok ju je on sa osmehom i nevericom slušao.
Podsećanja radi, na prošlonedeljnoj žurki Tina Ivanović i Jelena Stožinić, podgrejane alkoholom, priredile su naciji pravu lezbo akciju.
Prvo je pevačica počela da mazi sebe, da bi nakon samo nekoliko trenutaka prešla na manekenku dodirujući njene grudi, a zatim i međunožje. Iako se taj deo odvijao ispod pokrivača, gledaoci su mogli jasno da vide da njih dve uživaju u razmenjivanju nežnosti. Manekenka nije krila uživanje, čak je ispuštala zadovoljavajuće uzdahe dok joj je Ivanovićeva prelazila rukom preko grudi, pa su tada i krenule priče da je naklonjena istom polu. Nema sumnje da će manekenkino priznanje da se loži na žene izazvati oprečna mišljenja, pogotovo sada, kada se zna kako je protekla minula „Parada ponosa“...

Prijatelji je podržali u lezbo akciji!
Jelenin najbolji prijatelj Miloš Vučinić izjavio je pre nekoliko dana za naš list da je ponosan što je manekenka „smuvala najbolji ribu na farmi“:
- Jecu poznajem dugi niz godina i ako neko voli da se zeza, to je ona. Te večeri su svi malo više popili, a njen i Tinin odnos vidim samo kao dobru igru i ništa više. Ma Jeca voli više muškarce nego ‚leba da jede. Napisao sam Jeleni pismo u kom sam joj naglasio da joj cela Srbija zavidi jer je smotala najbolju ribu na farmi - rekao je Vučinić. (Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар