Legendarni muzičar i bivši farmer Hasan Dudić pre tri dana primljen je na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu zbog hipertenzije i jakih bolova u grudima. Ovaj bivši bokser nalazi se na kardiovaskularnom odeljenju u poluintenzivnoj nezi.

- Hasan je po izlasku sa farme imao dosta obaveza, trzavica i nekih problema, pa mu se sve to nakupilo. Bio je u Beogradu zbog nekih emisija, pa je svratio do prijatelja, gde mu je i pozlilo. Odmah su ga odvezli na VMA, gde je primljen na kardiovaskularno odeljenje - započinje priču izvor blizak ovom pevaču i dodaje:
- Hasanu je odmah konstatovan povišen krvni pritisak, te je stavljen na monitore koji mu 24 sata prate rad srca, puls, pritisak. Zbog jakih bolova u grudima, muzičar je pod konstantnim nadzorom lekara. Po prijemu, uzete su mu i kompletne analize, koje mu se ponavljaju po potrebi. Određena mu je i terapija. U poslednja dva dana javila mu se i ukočenost u prstima na nogama i rukama. Pretpostavlja se da je problem nastao zbog loše cirkulacije, ali će dalja ispitivanja utvrditi šta je zapravo uzrok tog problema - završava naš izvor.

Želeći da čujemo legendarnog muzičara, kontaktirali smo sa Hasanom, koji je i pored teškog stanja odlučio da da komentar:
- Ležim na VMA, valjda ću biti dobro. Ne dam se ja tek tako lako - započinje priču pomalo šaljivim tonom bivši farmer.
- Pritisak je počeo strašno da me zeza i jak bol u grudima sam dobio, pa neku ukočenost u prstima. I ova psorijaza. Taman sam mislio da sam je se rešio, kad evo i nje, po celom telu. Pa i onaj pad od pre dve nedelje sa stepenica. Da sam bio pijan, pa u redu. Nisam gledao gde stajem i pao sam, ali nisam pio alkohol. Iz čista mira sam se okliznuo. Baš me je sve napalo. Nadam se brzom oporavku. Jedino me muči to što je večeras baraž. Zvali su me organizatori da budem u studiju s ostalim izbačenim farmerima, jer neko od nas treba ponovo da se vrati u šou. Voleo bih, ali kako stvari stoje, mislim da mi lekari to neće dozvoliti. Valjda će biti još neki baraž, pošto imam želju da se tamo vratim, ali samo prvo da ozdravim i stanem na noge - rekao je Hasan na samom kraju razgovora za „Alo!“.

Miki Duduć: Tatu je poteralo neko zlo!
Zlatin i Hasanov sin Miki komentariše da je uzrok muzičarevog stanja delimično i rijaliti šou u kojem je Dudić učestvovao.
- Tata je po izlasku sa farme imao dosta obaveza, što poslovnih, što privatnih. Puno je radio, malo spavao. Majstori koji rade nešto na kući u Šapcu nisu ispoštovali dogovor, tako da je i tu imao cimanja. Mislim da ga je dosta povredilo i to što kad smo pre nekoliko dana poslali mami na imanje jagnje, viski, pivo, cveće i ne znam šta sve ne sa propratnom porukom za slavu, nigde nije bilo naglašeno da joj mi šaljemo, a znam koliko se tata trudio da sve to izgleda dobro. Mislim da su rekli da to neki sponzor daruje. Tatu kao da je poteralo neko zlo, jer se i pre dve nedelje okliznuo na stepenicama i pao. Na svu sreću, nije bilo ništa ozbiljno, samo se ugruvao. Jedino su kolena malo gore prošla, ali OK, oporavio se koliko-toliko od toga - rekao je Miki za naš list.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар