bane-jankovic-i-vendi

Maneken Branislav Janković nasrnuo je na pevačicu Vesnu Vukelić Vendi i ponudio joj seks kako bi joj dokazao da nije homoseksualac.

Naime, Janković je u ranim jutarnjim časovima, u pijanom stanju, skočio kod Vukelićeve u krevet prilično razgolićen i pokušao da je „naloži“, ali ga je ona brzo otkačila.
- Daj, bre, da probam tebe i sve ću ti dokazati! Pokazaću ti šta znam pa da vidimo šta će se desiti - započeo je Bane u dnevnoj sobi pre nego što su otišli na spavanje.

- Ja ne volim muške kurve! Zavodiš ovde ove ženske indijance, a u stvari znaš ko si i šta si - odgovorila je Vukelićeva, a onda je išla od farmera do farmera i pokušala i od njih da izvuče zaključak da je Bane gej.
Kasnije, kada su već i Bane i Vesna bili poprilično pijani, otišli su u spavaću sobu, a onda je Janković krenuo u pravu akciju.
- Dok te ne razbucam, nećeš biti živ! Neka ti se pridruži on pa ti onda radi šta hoćeš! - pričala je pevačica.
- Vesna, dođi kod mene u krevet da ti pokažem neke stvari! Dođi do mene, neću se buniti - mrmljao je Bane u pijanom stanju.
- Ja homiće ne preferiram! Rašrafiću te! - odgovorila je Vesna.
- Pokidaj me, samo neka gori! Prepustio sam se tebi, samo dođi kod mene u krevet - ponavljao je maneken.
- Ja sam se predao tebi, Vesna, i imaš podignutu moju belu zastavicu, samo dođi kod mene u krevet da ti pokažem da volim žene - rekao je Bane napadajući Vukelićevu u krevetu, ispod jorgana, i pošto ga je odbila, nije imao šta drugo da radi već da se golišav „pokrije po ušima“ i legne da spava.

Eva: Natalija i Bane su zaljubljeni
Glumica Eva Ras otkrila je preksinoć tajnu za koju čak nisu znali ni farmeri, a to je da je ona taj posrednik između Natalije i Baneta i da je prenosila poruke koje čak ni kamera nije zabeležila. Naime, Eva je otvorila dušu pevaču Aci Iliću i rekla da su Natalija i Bane zaljubljeni jedno u drugo, te da će im se sudbine kad izađu i te kako promeniti:
- Bane i Natalija su se zaljubili jedno u drugo! Ja to znam pošto sam prenosila poruke kada je Bane bio u izolaciji. A ovo što on radi sa ostalim devojkama je samo maska da se napolju ne bi saznalo za njih dvoje! To je ljubav, znam ja... I ta ljubav će im promeniti sudbine kad izađu napolje - rekla je Rasova dok je posmatrala manekenovo muvanje ostalih devojaka.

Baki naduvao Vukelićevu!
Iste večeri, Vesna Vukelić Vendi i Baki umalo se nisu potukli, a sve zbog toga što je starleta nadobudno od densera tražila da joj pusti muziku po njenoj želji. Kada je alkohol uzeo maha, Vendi je skočila na noge lagane i s ostalim farmerima zamešala. S obzirom na to da je Baki na žurki bio zadužen za muziku, u neko doba pustio je baladu, što se njoj nije dopalo te se odmah brecnula na njega:
- Skini to, hoću neki brži ritam - nadobudno je naredila Vendi, na šta je on kao oparen uzvratio:
- Duvaj ga! Ne možeš tako da se ponašaš, stvarno si bezobrazna!
Nisam - odgovorila je nadobudno Vendi, a kako bi ga još više razljutila, u nekoliko navrata je pokušala da zaigra s njim, ali je Baki iskulirao. Uvidevši da ga neće isprovocirati, Vukelićeva se denseru unela u lice i rekla:
Ja jesam mnogo bezobrazna!
Na to joj je on ponovo odbrusio:
- Boli me ku*ac, ne možeš tako da se ponašaš! Završavam sve sad!
Na to mu je ona u svom stilu odgovorila:
Ja mogu da se ponašam kako hoću!!!
(Alo)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар