Maneken Branislav Janković priznao je pred višemilionskim auditorijumom da je bio sa Natalijom! On je otvorio dušu i svojoj drugarici Jeleni Stožinić priznao da je Sanijeva žena imala aferu sa mlađanim manekenom.

Naime, kada su Jelena i Bane legli u krevet, počeli su svoj uobičajeni ritual čavrljanja, koji je postao njihova svakodnevica otkad su postali sluge. Ne mogavši da prećuti šta se desilo sa Sanijevom ženom, Bane se poverio manekenki:
- Iznervirala me je Natalija kada me je pitala u igri „Zagonetne ličnosti“ da li sam gej.
Trebalo je da joj odgovorim: „Ti bi to trebalo najbolje da znaš!“ - rekao je Bane, na šta je iznenađena manekenka skočila ko oparena:
- Opaaaa. Ja to ne znam.
Na šta je maneken dao objašnjenje:
- Ma ništa specijalno. Neću da pričam o tome, da je ne bih uvalio u gov*a...
Jelena je nekoliko trenutaka bila u neverici, a zatim sa brže bolje pribrala i sa osmehom podržala svog cimera.
Opšte je poznata stvar da između denserke i manekena postoji hemija, a izbačeni farmer Renato Henc prvi je javno progovorio o njihovom odnosu:
- Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao - ispričao je tada pevač za naš list.

„Rogonja“ okrivio medije!
Natalijin suprug Sani gostovao je juče u jutarnjem programu Televizije „Pink“, iako je samo dan ranije za „Alo!“ izjavio da je otputovao sa sinom na odmor! Denser je iskoristio svoje gostovanje da naglasi kako su „mediji naduvali priču o Nataliji i Banetu, kao i o navodnim zdravstvenim problemima njihovog sina“. Istine radi, treba pomenuti da je upravo Sani molio da pre nekoliko dana hitno kontaktiramo sa njim i tada poručio svim svojim fanovima da ne glasaju za Nataliju, kako bi što pre napustila „Farmu“, jer je potrebna svom sinu, koji, citiramo, „ima psihičkih problema“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар