baki-i-katarina

Denser Baki B3 priznao je juče pred kamerama da je imao seks na farmi! Naime, dok je šetao sa Zoranom, Pejom i Natalijom iz „Trik ef iksa“, Đogani je otvorio dušu i ispričao kako je uspeo da pronađe mesto na imanju gde nema kamera i seksualno opšti sa jednom od farmerki „koja se pravila fina“.

- Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu! Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve je to bilo na skrivenom mestu, nisu nas snimile kamere, a tako je glumila finoću! - rekao je Baki i dodao da je sad vreme za drugi seks.

- Taman sam sada napunio baterije, pa opet mogu! Ali njeno ime ću reći tek kada izađem - izjavio je denser i dodao da će mu njegov drug Peja biti svedok ako mu neko ne bude verovao.
Zanimljivo je da je Baki kroz celu priču o seksu podvlačio kako je pokazao ko je i šta je on, a Don Žuan (aludirajući na Baneta) može samo da se pravi da je zavodnik.

Podsećanja radi, kamera je densera snimila samo sa bivšom farmerkom Katarinom Živković, kada su vodili intimne razgovore u seniku, gde nema kamera. Tada je pao i čuveni poljubac, koji mlada pevačica i dalje ne želi da prizna.
Poznati denser je u nekoliko navrata dok se prepirao sa Branislavom Jankovićem izjavio kako se žvalavio sa Kaćom i tako na indirektan način stavio do znanja da je osim poljubaca sa zvezdom „Granda“ imao i nešto više.
Bilo kako bilo, ostaje da se vidi da li će Baki B3 javno i pred kamerama priznati da je spavao sa Kaćom dok je boravio na najpoznatijem imanju u Lisoviću ili je možda sve ovo plod njegove mašte?

Katarina: Baki je popišani miš
Izbačena farmerka Katarina Živković kaže da je ogorčena na svog dojučerašnjeg cimera Bakija.
- Iskreno da vam kažem, volela bih da se u nedelju u baražu vratim u „Farmu“ i da Bakiju objasnim neke stvari! Ima da ćuti i da me sluša kao popišani miš, jer neće imati šta da mi kaže! Pevam puno godina i viđala sam svakakve stvari, ali ovo što sam doživela i sa čim sam se susrela na farmi, nema nigde. Čovek mi se kune u ćerku, a posle lupeta kod ostalih farmera drugu priču. Isti je slučaj i sa Sanjom, kao i sa onim malim čovekom od njenog gospodina muža. Ono što je ona radila i kako me je ogovarala na imanju, pri tom ničim izazvana, stvarno ne znam kako bih prokomentarisala, osim jadno i bedno - izjavila je u jednom dahu Katarina Živković.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар