facebook-status-fore

Čitajući statusne poruke devojaka na Fejsbuku muškarac može da pomisli svašta. Sve je češća pojava da da devojke pišu neke statuse koje "prosečan" korisnik Fejsbuka ne razume. Konačno je došlo vreme da svi koji nisu razumeli o čemu se ovde zapravo radi saznaju istinu.

Elem, jedna u nizu zanimacija na Fejsbuku jeste i slanje privatnih poruka samo osobama ženskog pola, gde one odgovaraju na postavljeno pitanje i taj odgovor upisuju na svoj status, a dobijenu poruku sa pitanjem prosleđuju devojkama dalje. Sve ovo deluje zabavno i, moramo priznati, pomalo provokativno, što se da videti i po komentarima koji najčešće slede posle toga.


Prva fotografija ilustruje foru sa pitanjem: gde voliš da ostavljaš svoju torbu.

Slična pojava se dešava i pre nekoliko meseci kada su devojke postavljale boje na svom statusu: crna, crvena, bela,... što je u tom trenutku bio odgovor na pitanje: koju boju brushaltera imate na sebi.

Sve u svemu, zabavi nikad kraja. Očekujemo uskoro muški odgovor na ovu foru i nadamo se da nam ženski deo populacije neće zameriti što smo rasvetlili ovu Fejsbuk misteriju. :)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар