Posle gafa koji je, istina u neznanju, napravio jedući hleb napravljen sa svinjskom mašću, Ekrem Jevrić je uprkos svojoj muslimanskoj veri i očigledno ponet nostalgijom za svojom porodicom i domom u Njujorku rešio da tugu leči alkoholom. I to od ranoga jutra!

Čim je „vesela“ spravica za pečenje rakije stigla na seosko imanje u Lisoviću, zvezda interneta je svojski navalila na „vatrenu vodu“. Dok su ga Vendi Vukelić i Limen nagovarali da uzme još koju, Eva Ras je kao „glas savesti“ pokušavala da ga urazumi i natera da prestane da pije, brojeći mu čašice rakije koje je sručio niz grlo.

- Ekreme, prestanite, dosta vam je! Popili ste čak pet čaša! Ne želim da govorim s vama uopšte dok budete pili - molila ga je Eva, ali nije vredelo.
Veseli farmer je i pre ovog gafa s rakijom pokazao da ima i te kako dobar cug pa je tako demonstrirao i koliko piva može da popije, a ni vino mu nije mrsko. Neke novine su objavile i da se veče pred ulazak na farmu „olešio“ od alkohola kod Tome Pantersa. Sve to prilično je čudno, ako se ima u vidu da muslimanska vera zabranjuje konzumiranje alkohola.

Možda sve to ima veze i sa tim što vlasnik hita „Kuća-pos‘o“ poslednjih dana dolazi u iskušenje da preskoči ogradu imanja u Lisoviću jer mu porodica mnogo nedostaje. Naime, iako to pravila ne dozvoljavaju, Ekrem je navodno molio zadrugu da izađe obećavajući da će se brzo vratiti.

I test koji je pred ulazak uradio pokazao je da će teško podneti razdvojenost od porodice, ali niko nije očekivao da će tako brzo početi da krizira. Međutim, budući da mu je poznato da će u tom slučaju ostati bez honorara, suzdržava se, trpi i pije... Dokle će, ne znamo...

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар