dnevne-novine-press-gosti

„Press pablišing grupa” i dnevne novine Press, na čelu sa generalnim direktorom Brankom Miljušem, priredile su u četvrtak veče prijem povodom useljenja u nove prostorije koje se nalaze na Hajduk-Veljkovom vencu broj 4.

Savremeno opremljene kancelarije i redakciju, koje se prostiru na tri sprata, obišli su Pressovi poslovni partneri, brojne ličnost iz sveta biznisa, sporta, muzike i mode!

Među prvima, na prijem su pristigli Milica Marković i Vladimir Lučić ispred „Telekoma Srbija” koji su vreme proveli u prijatnom ćaskanju sa menadžmentom „Pres pablišing grupe”. Među gostima su bili i vlasnik „Komtrejda” Veselin Jevrosimović i Jelena Krstović ispred „Delta holdinga”.

Pressove nove prostorije posetila je i folk diva Svetlana Seka Aleksić, koja je došla u društvu supruga Veljka Piljikića, a veče je provela u razgovoru sa glavnim i odgovornim urednikom Draganom J. Vučićevićem. Poznata kreatorka Suzana Perić bila je oduševljena kako su arhitekte dizajnirale enterijer, a modne savete razmenila je sa direktorkom redakcije Ljiljanom Knežević. Atraktivna voditeljka Marija Kilibarda obišla je novinarsku redakciju i prokomentarisala da su uslovi u kojima radimo poput onih u redakcijama svetskih časopisa i magazina koje je obišla.

Prijemu su između ostalog prisustvovali i Goran Milićević iz Komercijalne banke, Mihailo Janković ispred kompanije „Knjaz Miloš” i Bora Miljanović iz „Meken Eriksona”.

dnevne-novine-press-prostorije

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар