Veliki hit Ane Nikolić „Mišo moj", sa njenog novog albuma „Mafija kafe", Marina Tucaković je posvetila svom pokojnom sinu. Ana priznaje da joj je veoma teško kad peva tu pesmu

- Kada mi je Marina rekla da želi da ja otpevam tu pesmu - naježila sam se. Ćutala sam, ali nisam mogla da odbijem, znala sam da je preda mnom veliki zadatak. Pred svaki otpevani stih u studiju prikupljala sam snagu da ne zaplačem. Marina je uvek volela kako ja izgovaram slovo „š„ i zato me je zvala Mišo, kao svog pokojnog sina - kaže Nikolićeva.
Ana otkriva da je inspirisala Marinu da napiše pesmu „Insomnija", s kojom je Jelena Karleuša napravila veliki medijski bum.

- Noću skoro i da ne spavam, jer ne mogu! Marina je jedne noći došla kod mene i nije mogla da poveruje da sam budna. Rekla mi je: „Aman, luda ženo, popij tablete za spavanje"! Objasnila sam joj da mi to ništa ne pomaže i da bolujem od insomnije. Marina je napisala pesmu o tome. Jelena me nakon nekoliko dana pozvala i zamolila da ona otpeva pesmu jer je osetila da je hit, i ispostavilo se da jeste. Eto, i od mog života napraviše hit (smeh) - kaže Ana. (Press)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар