U „jugiću” ofarbanom u boje srpske zastave Stefan Cvetković, vlasnik TV TNT iz Bele Crkve, planira da obiđe Hrvatsku, a sve što mu se na putu bude događalo snimaće četiri veb kamere...
Da bi rialiti šou bio potpun, on će se u Srbiju vratiti u automobilu u bojama šahovnice, i to bivšim Autoputem bratstva i jedinstva.

Ideju za eksperiment dobio je nakon povratka sa letovanja u Hrvatskoj, gde su mu oštetili auto i izbušili sve četiri gume.
- Uradio sam reportaže i intervju sa premijerkom Hrvatske Jadrankom Kosor. Svi su zaista bili ljubazni prema meni, ali dan kasnije ispred hotela „Albatros“ u Cavtatu oštećen mi je auto - kaže Cvetković za „24 sata”.

Na predlog policajaca napustio je grad jer su ga, kako su mu čuvari reda objasnili, „locirali oni sa lošim namerama”. Ali, i u Dubrovniku, u koji se premestio, sačekalo ga je još jedno neprijatno iznenađenje – izbušene su mu sve četiri gume.
- Policajci su mi rekli da je takvo ponašanje pravilo, a ne izuzetak, ali da to retko ko prijavljuje - objašnjava Cvetković.

Naš sagovornik ističe da se ne plaši što će sa srpskim tablicama proći hrvatskom obalom, kao i da eksperimentom nema nameru da bilo koga provocira, već želi da pokaže da se apsolutna većina ljudi u Hrvatskoj i Srbiji civilizacijski ponaša.
- Nikome ništa loše nisam učinio da bih se plašio - kaže on.
„Jugić”, koji će uskoro biti obojen u boje srspke zastave, najverovatnije će 29. septembra preći preko Prevlake u Hrvatsku.

- Postaviću četiri veb kamere koje će 24 sata onlajn audio i video snimati sve što se na putu bude događalo. Prenos će ići uživo preko interneta. Ovo nije provokacija, a mediokriteti, koji pod okriljem noći ne znaju šta će sa sobom, neće me zaustaviti u ovoj nameri - kaže Cvetković.
Povratak u Srbiju će takođe biti neobičan, jer će na automobilu  biti iscrtana šahovnica.
- Ideja je da drugi deo putovanja kroz Srbiju traje takođe sedam dana, a želim da se provozam putem bivšeg Bratstva i jedinstva - ističe Cvetković.

Od Dubrovnika do makedonske granice
AUKCIJA - Na putu kroz Hrvatsku Cvetković će prenoćiti u Dubrovniku, Malom Stonu, Makarskoj, Biogradu na moru, na ostrvu Pag, u Rijeci i Umagu, a provozaće se i kroz Split, Zagreb, Opatiju. „Po završetku rute auto ću dati na javnu aukciju, a sav prihod uplatiću na račun NUNS”, kaže on. Srpski putevi kojima će proći auto sa šahovnicama još nisu precizirani, ali sigurno je da će Cvetković kola voziti autoputem Šid–Beograd, da će proći Ibarskom magistralom, zatim kroz Novi Pazar, Užice, Kopaonik i gradove „južne pruge”. Krajnja destinacija je makedonska granica, gde će se ovaj rialiti šou završiti, prenosi 24sata.rs.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

 1. Анониман // 13 септембар, 2010  

  hahahaha kakav car :)))

 2. Анониман // 13 септембар, 2010  

  Bravo za originalnost!!! XD

 3. Milica // 13 септембар, 2010  

  Ja se samo nadam da neće nešto ozbiljno čoveku da se desi. :)
  Puno sreće.

Постави коментар