Iako se tek probila na srpskom tržštu, mlada beogradska pevačica Dunja Ilić već je postala zanimljiva i medijima u regionu.

Tako je dala intervju za hrvatsku emisiju ‘Red karpet’ u kojoj je otkrila mnoge detalje iz svoje intime, zbog čega je u tamošnjim medijima dobila nadimak ‘srpska Paris Hilton’.

Poznato je da je Dunja Ilić iz bogate porodice, ali i da je razmažena i kapriciozna, voli skandale i ne zanima je šta drugi misle o njoj. Sve ovo čini je domaćom Paris Hilton, a 19-godišnjoj pevačici i piscu u usponu dopada se fama koja je stvorena oko nje. Zato se u ‘Red karpetu’ potrudila da opravda svoj imidž, najpre pričajući o svojoj kontraverznoj knjizi koja počinje ubistvom trudnice kojoj probadaju stomak krstom sa groblja, a potom i o seksu.

Provokativna Dunja Ilić priznala je da se ljubila sa ženama mada su joj muškarci u tome bolji, i otkrila svoju fantaziju o seksu u mrtvačkom kovčegu. Osim toga, pred kamerama i voditeljkom Hanom Hadžiavdagić pokazala je da ima posebne gaćice osmišljene za ‘seks na brzaka’, pošto na adekvatnom mestu imaju rupu. Dunja Ilić još nije našla frajera sa kojima će isprobati ovaj seksi veš, ali potraga je u toku…




Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 07 јануар, 2012  

    nek ovaj smak sveta požuri već jednom..jadni mi.

Постави коментар