Nakon što je svog bivšeg supruga Mela Gibsona optužila za porodično nasilje, pretnje smrću i fizičko zlostavljanje, moglo bi se ispostaviti kako je Oksana Grigorieva sve izmislila.

Tako barem tvrdi bivša ljubavnica spomenutog glumca, 27-godišnja rediteljka pornića Violet Kowal. Dotična devojka je izjavila kako je Oksana planirala zaraditi milione optužujući Gibsona za strašne zločine, a navodno je i njoj ponudila deo novca ukoliko se uključi u prevaru, piše Daily mail.

Poljska je manekenka s Gibsonom u vezi bila tokom Oksanine trudnoće, a tada joj je jednom prilikom prišao Oksanin telohranitelj Kris Herzog i kazao joj da će, ukoliko pristane na učestvovanje u zaveri, biti bogato nagrađena. Nakon što je odbila saradnju ovaj joj je, navodno, pretio svojim poznanstvima u policiji koju je Violet na kraju ipak kontaktirala sama i obavestila o Oksaninom planu. Advokatica Gibsonove bivše žene, ruske pijanistkinje, opovrgava ovakve optužbe i dodaje kako spomenuti gospodin Herzog nije bio telohranitelj njene klijentkinje, dok advokat spomenutog navodnog telohranitelja tvrdi kako su optužbe neistinite.

Izvor: Crveni Tepih

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар