Iako su pokloni preplavili kuću «Velikog brata» u Košutnjaku, popularna pevačica Nataša Bekvalac za rođendan od muža Dače Ikodinovića nije dobila ništa!

- Nisam dobila poklon za rođendan od Dače. Moj muž i ja ne pridajemo veliki značaj ovakvim datumima. On zna da me iznenadi s vremena na vreme različitim stvarima, a i zna da ja mrzim svoje rođendane - rekla je Nata ovim povodom.
Inače, u najpoznatijoj kući na Košutnjaku organizovana je žurka povodom 30. rođendana pop pevačice, a ujedno je ovo bila prilika da se najavi njen novi album. U pratnji benda Nataša je premijerno izvela pet novih pesama, da bi potom otpevala nekoliko svojih starih hitova, što su okupljeni pozdravili ovacijama.
Iako se na rođendan očekivao i dolazak Novaka Đokovića, to se nije desilo.
- Moja PR služba je odradila svoj deo posla, i verujem da bi Novak došao da je bio u zemlji. Sigurna sam da negde reketa u svetu - kroz osmeh je prokomentarisala plavokosa pevačica.

Kolege iskulirale Natu
Iako je veliki broj gopstiju prisutvovao žurki, primetan je bio izostanak Natašinih kolega, pa je tako boje pevača brenio jedino Osman Hadžić. Ipak, pevačicu su podržali sestra Kristina, političar Nenad Čanak, voditelj «Granda» Tihomir Tepić i kreator Mladen Milivojević Baron. Od poznatih viđeni su i Nenad Okanović, Tamara Paunović, Boško Jakovljević, Marina Tucaković, Ilija Bozoljac, dok se Natin muž Dača provodio u društvu kolege Nikole Rađena.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар