Prve noći u trećoj sezoni “Farme” došlo je do svađe! Iako je delovalo da se farmeri lepo druže, kada je došlo vreme za spavanje, nastali su problemi. Akteri prve svađe u ovom serijalu bili su Jovana Pajić i Andrija Baki Đogani. Oni su se posvađali nakon što je mlada pevačica izmakla daske na nejgovom krevetu.

Iako je to uradila u šali, Baki se naljutio i grubo obratio Jovani, koja mu nije ostala dužna i odmah osula paljbu na njega. Svađu je sa strane posmatrala Katarina Živković, koja nije želela da se meša iako važi za veliku jezičaru. Novopečeni farmeri brzo su se isvađali ali i odmah pomirili, tako da je sada sve u najboljem redu.

“Supervizor” Ognjen Amidžić i njegova Facebook drugarica Eva Ras vodili su glavnu reč prvog farmerskog sastanka za izbor gazde.

“Lepo smo spavali, mada je nastao haos jer se jedan krevet bez ikakvog razloga raspao – nije dobro sastavljen”, izvestila je Eva Ognjena.

Nakon toga, najglasnija farmerka, Zorana Pavić, u ime svih žena predložila je da prvi gazda bude Milan Paroški ali, Zadruga to nije dozvolila već su novopečeni farmeri morali da na papiriće napišu koga žele za gazdu.


Dok su glasovi brojani Ekrem je na insistiranje farmera izveo svoj hit “Pos’o kuća, kuća pos’o”…

Ipak, Zorana je bila u pravu: Jasmina, Bata, Li Men, Tina, Bane, Sanja, Katarina, Marijan, Šikica, Natalija, Sanja, Zorana, Zlata, Ekrem, Hasan, Jovana, Peja, Aca, Jelena… glasali su za Milana Paroškog jer “on ima najviše iskustva, odličan je organizator”.

Eva, od koje je gazda zatražio da napravi štrudlu za pijacu, glasala je za Cobeta jer nju zanima kakva je ta mladež na kojoj svet ostaje, a i voli ga jer ima minđušu. Ni Cobe nije glasao za Paroškog već za Ekrema, pa je gazda u šali rekao da će njega i Evu postaviti za sluge.

Koga će zaista da odabere saopštiće sutra uveče, a lobiranje je već počelo jer će jedan od sluga ići u duel…

Prvi utisci farmera su bili uglavnom pozitivni jer kažu da nisu očekivali “tako lepe uslove i da sve mnogo lepše izgleda nego na TV”.

“Ova Farma će biti trijumf ljubavi i čovekoljublja”, kategoričan je Aca Ilić.

Peja i Zlata su čak poželeli da se prijave i za narednu Farmu, ali da je pretvore u porodičnu jer žele da dovedu i decu.

“Zvezda Granda” koja ima i “privatni video” već prve večeri se požalila Peji da želi učešćem na Farmi da pokaže kako ona nije “tamo neka perverzna osoba sa Interneta”.

“Krivo mi je što je ispalo da sam ja to uradila da bih pobedila. Taj video je nastao dve godine pre toga, ali eto…”, žalila se Sanja.

Peja joj je savetovao da treba samo da se opusti i sve će biti u redu!? Do kada će da traje ova harmonija?

Nakon što je “nastavnik”, kako je Zorana nazvala Ognjena Amidžića, objasnio da farmeri na raspolaganju imaju 21 krevet plus dva u štali, nastala je mala pometnja ko će da deli krevet.

Predloga je bilo mnogo, od onih da “sitnije žene” spavaju zajedno do toga da spoje sve krevete i svi spavaju zajedno.

Nakon što su skoro dva sata pokušavali da pronađu odgovarajuće daske za krevet i napune slamarice, Baki je, valjda u želi da isproba udobnost, polomio daske na Jovaninom krevetu. Ona je htela da mu vrati istom merom i izvuče nekoliko iz njegovog, ali je pocepala slamaricu.

Posle kraće rasprave ko je kome šta i zašto uradio zavlada je opet harmonija, a Baki je u svoj krevet “uvukao” Nataliju i time rešio problem manjka kreveta.

Eva se na trenutak oduševila slamaricama, jer ih se seća iz detinjstva.

“Spavili smo nekada na takvim krevetima, dušek je bio veliki luksuz.”

Izvor: Mondo i Tračarenje

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар