U iščekivanju prvog zajedničkog sina, šoumen Dragan Marinković Maca i njegova izabranica Tijana evociraju uspomene na bračno putovanje po Italiji i Hrvatskoj, gde je deo odmora s njima proveo i glumčev sin Lav

Nakon što su u julu sklopili crkveni brak, glumac i šoumen Dragan Marinković Maca i njegova izabranica Tijana otputovali su na bračno putovanje u Hrvatsku i Italiju. Pošto su nekoliko dana proveli u Dubrovniku sa Macinim sinčićem Lavom, dečak se sa majkom vratio u Sarajevo, a novopečeni supružnici nastavili su putovanje u Italiju. Oran za buduće radne pobede, ali i nove roditeljske obaveze koje ga očekuju od četvrtog oktobra kada će Tijana na svet doneti dečaka, Dragan sumira utiske s letovanja.

- Pošto sam imao poslovni angažman na Dubrovačkim letnjim igrama, na medenom mesecu spojio sam lepo i korisno. Ukratko, nedelju dana uživali smo u hotelu na Lapadu i u šetnjama po Stradunu. Odlično smo se proveli i na Apeninskom poluostrvu. Obožavam temperament Italijana, njima je sve lepo i ludi su baš kao i ja. Po povratku s medenog meseca, otišao sam u Guču gde sam radio izveštaje za TV Pink trudeći se da to mesto i čuveni Sabor trubača sagledam iz drugog ugla. Izveštaje o Saboru snimao sam uglavnom u ranim jutarnjim satima kada bi svi sumirali utiske posle celodnevnog spektakla i proveo sam se fantastično – prepričava Dragan koji je oduševljen što će dobiti drugog sina.

- Tijana je ušla u deveti mesec i neizmerno se radujemo prinovi. Oko imena još razmišljamo i u priličnoj smo nedoumici jer nam svakakva padaju napamet – kaže Maca čiji je stariji sin svestan činjenice da će uskoro dobiti društvo za igru.

- Lav sutra kreće u prvi razred. Iako će 8. septembra napuniti tek šest godina, primili su ga s redovnom generacijom prvaka. Nedavno je na zajedničkom letovanju naučio da pliva bez mišića i roni. U potpunosti je svestan činjenice da će uskoro dobiti brata, pa već počinje da brine o njemu i baš kao i ja razgovara sa bebom kroz stomak. Siguran sam da sinovima neću nametati svoje životne izbore i nadam se da ćemo im Tijana i ja za nekoliko godina podariti sestricu – otkriva Maca koji ne planira da se seli za Beograd, uprkos brojim poslovnim obavezama koje ima u prestonici.

- Ne želim da menjam Novi Sad jer je idealan za porodični život. Beograd sa sobom nosi posao i lude provode, a u Novom Sadu uživam u potpunoj psihosomatskoj katarzi. Blizina Dunava i gledanje u nebo, najbolje me navode da shvatim gde sam pogrešio u životu – ističe Dragan koji će od jeseni voditi nesvakidašnji tok-šou program na TV Pink.

- Reč je o alternativnom i autentičnom tok-šou programu u kojem će mi dolaziti gosti iz celog regiona. Očekujem dobru zabavu i razmaštavanje u studiju, što će na odličan način razonoditi gledaoce – kaže Marinković i otkriva da će postati predavač u školi glume koju u Novom Sadu otvara biznismen i muzičar Branko Koprivica.

- Kao redovan predavač uživaću u tom poslu. Škola se zove Groove masters centar, a odsek za glumu vodimo koleginica Tatjana Bokan i ja. U školi će postojati i kurs za TV voditelje, a bavićemo se muzikom, glumom i produkcijom. Takođe, pripremaćemo buduće studente za glumu – otkriva Maca za Story.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар