Nakon što pune dve nedelje nije punio medijske stupce, Lotar Mateus, ponovno se pojavio na naslovnicama tabloida. Ovaj put, piše nemački Bild, Mateus se vratio u Nemačku gde se susreo s Lilianom Chudinovom, od koje se trenutno razvodi.

Iako je izjavio da je njihovom braku zaista došao kraj i da su krenuli svako svojim putem, čini se kako se legendarni fudbaler još uvek nije pomirio sa činjenicom da je ostao bez supruge pa je pokušava vratiti uz pomoć bračnog savetovanja.

Jedan od načina da izgladi nesuglasice s ukrajinskom manekenkom navodno je i pisanje mana na papiriće, pa je tako Lotar za Lilianu napisao da je zaboravna, detinjasta, da previše pije i tulumari, laže, i još desetak njenih slabosti koje želi da u budućnosti popravi.

Podsetimo, supruga Lotara Mateusa viđena je na jahti gde je uživala u strastvenim poljupcima s nepoznatim čovekom. 22-godišnja Liliana sa neznancem je otputovala na Sardiniju, no suprugu je rekla da ide na “poslovni put”. Začuđuje to što se manekenka uopšte nije skrivala, već je ljubila i grlila svog ljubavnika ne mareći za poglede znatiželjnika.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар