Nova voditeljka šoua „Zvezde Granda“ Ljubinka Dobrosavljev otkačila je svog dugogodišnjeg dečka, i to zbog Gorana Bregovića.

I nije ga samo ostavila, nego mu je i vratila verenički prsten, koji joj je poklonio pre nekoliko meseci, saznaje Kurir.

- Buba je trebalo da se uda za finog i dobrog dečka koji je zaposlen u firmi „Koka-Kola“, ali nedavno se predomislila. Kao razlog za raskid Ljubinka je dečku navela nedostatak vremena za viđanje, kao i to da su se u poslednje vreme udaljili. Ali pozadina je sasvim drugačija. Ljubinka je provela poslednje dve godine u paralelnoj vezi s Bregom i sad je odlučila da joj više dečko ne bude smetnja u njenoj ljubavi s muzičarem – ispričao je naš sagovornik blizak dojučerašnjoj voditeljki Studija B.

Ono što najviše čudi ljude u njenoj okolini jeste to što Buba uopšte ne pati. A da je Bregović uticao na njenu odluku, indirektno nam je potvrdila i Ljubinka:
- Situacija jeste komplikovana, ali ništa nije rešeno. Želela bih da zaštitim svoje blisko okruženje od kojekakvih novinskih natpisa, ali to mi ne uspeva.

Inače, ovih dana u medijima se moglo pročitati da je posao u „Grandu“ dobila zahvaljujući upravo bivšem frontmenu Bijelog dugmeta.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар