Kontroverzna američka pevačica Lejdi Gaga (24) apsolutni je pobednik dodele MTV video-nagrada, koja je u nedelju uveče održana u Los Anđelesu.

Lejdi Gaga, čije je pravo ime Stefani Džoan Angelina Germanota, osvojila je čak osam od ukupno 16 nagrada, ali najveću pažnju je privukla zbog jedne od kreacija koju je nosila na bini. Naime, ona je na sebe navukla haljinu od svežeg mesa, a da bi joj stajling bio potpun, na nogama je nosila sandale takođe od svežeg mesa. Druge dve kreacije bile su pristojnije.

„Bila sam vrlo nervozna jer sam mislila da ću izneveriti svoje fanove“, rekla je Lejdi Gaga, koja se osam puta pela na binu da primi nagradu.
Ona je i otpevala i refren svog hita:
„Ja sam lepa na svoj način jer bog ne pravi greške. Ja sam na pravom putu, dragi. Rođena sam ovakva.“
Nagradu za najbolji video-spot godine Lejdi Gagi je uručila veteranka Šer (64):
„Lejdi Gaga će za mene uvek biti bejbi Gaga“, rekla je Šer kontroverznoj pevačici predajući joj nagradu. Osim nagrade za najbolji video-spot godine, Lejdi Gaga je sa pesmom „Bad Romance“ (Loša romansa) dobila i nagrade za najbolji pop video, najbolji spot za ples, najbolju koreografiju, montažu, režiju, duet... Osam MTV video-nagrada dobila je i 1986. grupa „A-ha“ za hit „Take on Me“, a rekorder je Piter Gejbrijel, koji je 1987. pobedio u 10 kategorija sa spotom za pesmu „Sledgehammer“, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар