Iako su producenti „Farme“ imali veliku želju da Branislav Lečić postane stanar imanja u Lisoviću, glumac je ipak odbio primamljivu ponudu. Pregovori producenata sa Branislavom Lečićem, što nam je glumac lično potvrdio, nisu urodili plodom i ovog šarmantnog umetnika nećemo gledati u trećoj sezoni „Farme“.

Za razliku od Lečića, brojne ličnosti sa kojima se pregovaralo odlučile su da pređu prag velelepnog imanja. Među njima su i Zlata Petković, Hasan Dudić, Zoran Pejović Peja, Ekrem Jevrić, Oliver Mandić, Vesna Vukelić Vendi, Marijan Rističević, Milan Paroški, Tina Ivanović, Zorana Pavić i mnogi drugi. Treći po redu serijal „Farme“ počinje da se emituje na Televiziji „Pink“ u nedelju 12. septembra i trajaće skoro tri meseca. Honorari za nove stanare iznosiće od 500 do 3.000 evra, a novi farmeri će morati da se suoče sa težim uslovima od prethodnih zato što se tokom njihovog takmičenja u farmi, prelazi iz jeseni u zimu.

Voditelji emisije će biti Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović, a pravila igre ostaju ista. Farmeri će se eliminisati međusobno, gledaoci će glasati za favorite, a samo jedan će osvojiti glavnu nagradu od 100.000 evra.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар