Novi singl Seke Aleksić „Tamo gde si ti", koji je folk zvezda dobila kao svadbeni poklon od Dejana Abadića i Braje, obara rekorde na Jutjubu!

Pesma, koja je vrlo brzo postala hit, u subotu je bila trinaesta po popularnosti na svetu i za samo dva dana video je pregledan oko 70.000 puta!

Seka je za ovaj hit snimila spot u prestoničkom klubu „Santa Domingo". Pošto je pesma neuobičajena, takav će biti i spot, a gledaoce će zaintrigirati seksi scena u kojoj se maze golišavi mladić i devojka!

Hit „Tamo gde si ti" Seka će otpevati na velikom beogradskom koncertu, koji je zakazala za 23. oktobar u „Beogradskoj areni".

- Koncert će biti ispunjen dobrom i kvalitetnom muzikom. Na sceni će dominirati veliki broj muzičara, pratećih vokala... Baciću akcenat na moje hitove kojih, hvala bogu, ima dosta. Imala sam veliki problem kako da odaberem sve hitove za repertoar, a da pri tom niko od mojih fanova ne pita zašto nisam otpevala ovu ili onu pesmu. Iskreno se nadam da će biti zadovoljni mojim izborom. Moj bend „Aspirin", prateći vokali i ja uveliko imamo tonske probe - kaže Aleksićeva za Press i dodaje da će se na beogradskom spektaklu presvući čak 20 puta:

- Potrudila sam se da se u skoro svakoj, ili bar svakoj drugoj pesmi presvučem. Moj kreator Miroslav Stevanović izradiće čak 20 kostima za taj dan! (Izvor: Press)




Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар