Turska serija “Lale Devri” (Polje Lala”), u kojoj glavnu ulogu igra Emina Jahović, počela je sa emitovanjem. Pogledajte prvu epizodu!

Dugo najavljivana serija “Lale Devri”, u kojoj glavne uloge tumače pevačica Emina Jahović Sandal i Tolgahan Sayışman počela je sa emitovanjem u Turskoj.

Tamošnji mediji javljaju da je u pitanju najskuplja turska serija ikada snimljena, a scenario i gluma obecavaju uspeh.
Lale, glavna uloga koju tumači Emina, je devojka iz bogate porodice u kojoj su se novac i bogatstvo nasleđivali decenijama. Naviknuta na raskoš, ona nije devojka koja će se time hvaliti, već nasuprot vrlo je skromna i smerna. Zaljubljuje se u Cinara, koga tumači Tolgahan Sayışman , koji je iz jednako moćne porodice, ali za razliku od Laline, njegova porodica je stekla novac preko noći. I pored iskrene ljubavi između njih, različit odgoj, način života i članovi obe porodice sprečavaće ovaj par da učvrste svoju ljubav.

Još uvek nije poznato kad će ova serija početi sa emitovanjem u našoj zemlji, ali po kuloarskim pričama, biće to vrlo skoro na Prvoj srpskoj televiziji. Do tada, pogledajte prvu epizodu.Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар