Dok su Paroški i Katarina u prvom duelu, odnosno "troboju" sezone davali tačne odgovore na pitanja šta je urea ili pokretni staklenik, farmerka koja je napustila takmičenje je sama u jednom trenutku rekla “ništa, idemo kući”… i time možda propustila šansu da iz “prvog reda” gleda ko će do kraja Farme dobiti batine. Da se znanje isplati govori i činjenica da je pre dupliranja glasova pobednik duela Paroški imao skoro isti broj kao Šikica. Ipak, njegovih 46.89 odsto glasova i Katarininih 29.80, bili su previše za Šikicu i njen "finalni skor" od 23.3 odsto.

Iako je rijaliti počeo uz obećenje da će gledaoci kraj malih ekrana naredna tri i po meseca gledati “Farmu čovekoljublja, pesme…” i ko zna čega još, novi farmeri su za dve nedelje pokazali da stvari ne idu kao podmazane.
Dok se u proteklim sezonama Farme “tačno znalo” ko je “rak rana”, u ovoj stvari nisu toliko jasne. Hasana, ali i većinu ostalih iznerviralo je “civilizacijsko pravo Milana Paroškog” da jede tri obroka dnevno sa po “najmanje dva jela”, a onda su krenuli i prvi problemi sa higijenom…
Kako bilo ko od farmera, samim tim i Ekrem Jevrić ide u poljski WC, niko od gledalaca verovatno nije želeo da zna, ali šta je tu je…saznali smo.
"Nije bilo papira i onda sam uzeo ovu kantu...", otkrio je Ekrem još jednu upotrebnu vrednost kante iz koje farmeri peru ruke i tuširaju se.

Taman kada je utihnula jedna priča oko higijene, počela je druga – ona zbog koje je Limen umalo dobio batine, a Baki B3 pismo od Zadruge u kojem piše da ima pet minuta da se spakuje i, kao Đus prošle sezone, napusti imanje. Gledaoci su u subotu u direktnom prenosu umalo imali priliku da budu svedoci prvog fizičkog obračuna na Farmi. Sve je počelo u toku sastanka kada se povela polemika o higijeni na imanju tokom koje je Limeni prozvao kolegu Bakija da kašikom jede džem iz tegle. To je bilo dovoljno da B3 skoči sa stolice i počne da vređa kolegu.

"Mamu ti je*em! Pi*ketino jedna. Ti ćeš meni da pričaš o higijeni! Samo te slušam mentolu jedan", urlao je Baki na sav glas, da bi potom u jednom trenutku ustao i krenuo ka Limenu da se fizički obračuna s njim.
Hasan je uspeo da ga zaustavi, ali to Bakija nije sprečio da nastavi s uvredama i psovkama. "Imam bre da ti iščupam te repiće, je l‘ ti to jasno!? Mamu ti bre je*em u usta. Sledeći put nabiću ti tu teglu u usta, je l‘ si me čuo kretenčino jedna?! Nemoj meni da solite pamet o higijeni, ja sam naučnik za sve vas ovde. Nemojte meni da kenj*te. Šta, je l‘ sam ja bolestan, imam šugu, stomačni tifus, a?!".

Da nisu samo svađe obeležile nedelju na Farmi govori i ljubavna priča koja se polako, ali sigurno odvija pred kamerama. Gazda Bane i “gazdarica” Katarina redovno razmenjuju poljupce pred laku noć, grljenje pred svima, “šuškanje” po senu, ali i nešto “konkretno”...“Vreme koje je Katarina provela u izolaciji sam iskoristio za neku ozbiljniju priču”, rekao je Bane. “Ja nemam blokadu od kamera, ali Katarina ima…Naravno, bilo bi ružno da se odmah nešto prve nedelje desilo među nama, ali nadam se da ćemo imati vremena i da će se nešto desiti…spontano”.



Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар