Iako su njegove kolege sa „ružičaste“ televizije rekle da su čule da ih je jurio da se izvini zbog prozivki, voditelj Prve srpske televizije demantuje takve informacije i kaže da nema nameru da se izvinjava za stvari koje nije uradio.

Naime, Ivanović smatra da nikog nije uvredio, već da je na pres konferenciji njegove televizije pustio snimak koji je na „jutjubu“ odgledalo tri miliona ljudi.
- Ko je bio na pres konferenciji Prve srpske televizije zna da sam se ja prvih 10 minuta šalio na račun kolega sa svoje televizije, pa onda pustio taj snimak, koji je odgledalo nekoliko miliona ljudi, tako da nisam ja taj koji je prvi put objavio takav klip. Tačno je da sam hteo da kontaktiram sa jednim od kolega „Pinka“ i raspitao se za broj, ali se do kraja nismo čuli. Ali, ni u tom slučaju se nikome ne bih izvinjavao jer ne vidim razloga za tako nešto - rekao je Ivan i dodao da pomenute novinare veoma poštuje.

- Cenim rad i delo Tanje Jordović i Počuče, tako da nisam imao nikakvu lošu nameru, niti sam rekao nešto loše za njih. Mislim da su mediji prepumpali takozvani rat te dve televizije, a sada „Pink“ od sebe pravi žrtvu. Sve je to počelo kada su zabranili svojim ljudima da gostuju u našim emisijama, a meni to nije normalno. Zato smo i poslali saopštenje u kojem žalimo zbog uslova u kojima rade - završio je voditelj.
Podsećanja radi, čitav problem nastao je kada je Ivanović na snimanju zbijao šale sa kolegama sa „Pinka“ puštajući njihove snimke na kojima su pravili lapsuse. Kako će se završiti, ostaje da se vidi. (Izvor: ALO)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар