Šarmantni voditelj, Ivan Ivanović, poznat i po "Keš taksiju", kaže da je uvek želeo da radi ono za šta drugi nemaju hrabrosti i otkriva da je s Karleušom sve moguće, pa i to da ga vreba iza nekog ćoška

Kroz duhovite, ali i sarkastične komentare kojima opisuje poznate ličnosti i javnu scenu Srbije u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Foksu, Ivan Ivanović za kratko vreme osvojio je na hiljade gledalaca. On se i odlično snašao u ulozi domaćina tok-šou programa, koji ne štedi apsolutno nikoga na javnoj sceni. Jedan je od retkih koji ne preza da kroz šalu otvoreno kaže ono što mnogi nemaju hrabrosti da izgovore. Pred početak nove sezone, u intervjuu za Press TV, Ivan otkriva da je ova emisija upravo ono što je on dugo čekao i što je ljudima nedostajalo.

Kako se osećaš u koži pionira nove televizijske forme? Tačnije, ne toliko nove koliko kod nas još neviđene - bez maske, fasade i licimerne kalkulacije sa "političkom korektnošću"?
- Osećam se sjajno. Uvek sam voleo da radim stvari koje drugi ne smeju ili ne umeju. Većina TV autora beži glavom bez obzira od ovakvih formata, ali ja sam želeo baš ovo već neko vreme i san mi se ostvario. Nudim publici iskrenost i osmehe, a to nam svima najviše fali.

Prošao je taj početni šok koji si izazvao kod publike, gostiju, a bogme i RRA - misliš li da je taj beskompromisni, ponekad i surovi humor, prava mera koju treba ponuditi narodu?
- Svi rezultati našeg šoua govore da je upravo ovakva emisija ono što je ljudima nedostajalo i ja verujem da smo na pravom kursu. Čini mi se da se još od Minimaksa niko nije ovako direktno bavio našim društvom i estradom.

Hoće li biti nekih inovacija u novoj sezoni?
- Ništa radikalno se neće menjati u novoj sezoni, jer još uvek nema potrebe za tim. Jedino će gosti biti još aktuelniji i zanimljiviji.

Osećaš li se ponekad loše posle emisije, odnosno, pokaješ li se zbog nečega rečenog ili učinjenog?
- Ne, nikada. Epizodu pišemo nekoliko dana, tako da sve što kažem u njoj, sigurno i mislim. Nema razloga da se osećam loše ili da se kajem, jer mi ne izmišljamo izjave i događaje, već ih samo šaljivo komentarišemo.

Koji je Ivan najsličniji Ivanu Ivanoviću - fini dečko iz komšiluka za volanom "Keš taksija" ili srpski Leterman u klinču sa ljudima, temama i pojavama koje su dosad bile "svete krave" u Srbiji?
- I jedan i drugi, ali ovaj "kasniji" mnogo više liči na pravog Ivana Ivanovića. Ovo je prilika koju sam dugo čekao i dočekao. Ipak, "Keš taksi" je bio kviz koji sam ludo voleo i uživao u njemu. "Taksi" mi je omogućio da se profilišem kao voditelj.

Osvrćeš li se za sobom otkad si počeo sa emisijom? Učini li ti se ponekad da iza ćoška vrebaju Karleuša, Krkobabić, Tadić?...
- Pa, siguran sam da predsednik Tadić i gospodin Krkobabić imaju pametnija posla nego da vrebaju iza ćoška nekog voditelja. Dok pomenuta gđa teško da ima nekog pametnog posla, tako da je sa njom sve moguće. Ali, svaki posao ima svoje "nezgodacije", pa tako i ovaj.

Kako čelnici Foksa reaguju na "Veče sa Ivanom Ivanovićem"? Da li je bilo nekih "dobronamernih" saveta da prikočiš malo i da li bi ih poslušao, odnosno pristao na kompromis zarad opstanka emisije?
- Ova emisija nikada ne bi postojala da mi ljudi sa Foksa nisu pružili svu moguću pomoć i dali mi svu slobodu i podršku. Zaista im puno dugujem, jer je velika privilegija raditi u atmosferi kakva je na TV Foksu.

Postoji li neko koga si hteo da ugostiš u emisiji, a da njegov dolazak predstavlja "nemoguću misiju"?
- Jedini ko me odbio do sada je Aleksandar Tijanić, ali ne verujem da je to nemoguća misija, već pitanje nečijeg trenutnog raspoloženja. Inače, ne bih nikome zamerio ako odbije da dođe u goste.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар