Nova "tura" VIP seljaka koja u nedelju ulazi na imanje u Lisovićima nedeljno će zarađivati od 500 do 2.000 evra. Oliver Mandić ukupno za 20.000.

Kao i u prethodna dva serijala, cene nedeljnih zarada kreću se od 500 do 2.000 evra, a produkcija Pinka iznela je svim učesnicima ponude u skladu za njihovom "trenutnom cenom na tržištu".

Mlade zvezde "Granda" Sanja Stojanović, Jovana Pajić, Katarina Živković, Renato Henc i Slobodan Batjarević Cobe i zabavljač Bata Zdravković o folk pevač Aca Ilić će okopavati zemlju i ložiti šporet za 500 evra nedeljno, manje čak od Internet zvezde Ekrema Jevrića i glumice Marije Jakšić.

Zorana Pavić je sa producentima ugovorila nedeljni honorar od 800 evra , a Tina Ivanović i Eva Ras, hiljadu evra, piše "Alo". Nešto bolje uslove dobila je Vesna Vukelić Vendi, koja će svake nedelje na farmi inkasirati 1.500, baš koliko i njen kolega Hasan Dudić. Zoran Pejić Peja, drugi bivši muž Zlate Petrović, ima honorar od 1.200 evra, dok će njegova bivša draga zarađivati malo više, tačnije, 2.000 nedeljno.

U samom vrhu nalaze se političari Marijan Rističević i Milan Paroški. Rističević će dobiti fiksni deo 5.000 evra, a uz to će svake nedelje imati sigurnu zaradu od 1.500 evra.

Apsolutni rekorder, kada je reč o naplati svog zalaganja pred kamerama ove godine, jeste Oliver Mandić koji je posle višemesečnog ubeđivanja pristao da uđe na Farmu na "nekoliko dana" uz nadoknadu od 20.000 evra, prenosi Mondo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар