Goga Sekulić (33) kaže da se na estradi oseća velika kriza. “Kriza je velika. Šta god da ponudiš publici, prolaze neke čudne i sporije pesme. Mislim da više nema šta da se ponudi i da je sve rečeno. Ne mogu više da se uzimaju grčke i turske pesme jer se traži autorizacija. Verovatno je manjak dobrih kompozitora, mada ima i dobrih autora koji ne mogu da dođu do izražaja”, rekla je za “Vesti” pevačica.

Ona objašnjava da nije tačno da se posvađala sa Anom Nikolić zbog pesme “Mafija kafe”: “To je dezinformacija. Od početka moje karijere sam se možda preko mojih malo agresivnijih nastupa tako predstavila, pa su mi nakačili ime Goga Mafijašica. Zato su neki skontali da bi mi ta pesma idealno legla. Pesma je zaista zanimljiva i u trendu, ali je to ipak Anina pesma.” Smeta li joj što je zovu Mašijašica? “Ja sam komunikativna devojka, što na umu, to na drumu, i nemam dlake na jeziku. Druželjubiva sam i neki to možda tumače na neki drugi način. Samostalna sam, jaka žena i možda to nekima smeta, pa su mi iz više razloga to prikačili. Meni je to sad čak i simpatično, mada mi je ranije smetalo. Nervira me jedino jer utiče na moj privatan život kad je u pitanju izbor muškaraca. Možda se privatno družim sa malo žešćim momcima, ali uvek mi se sviđali fini mladići. Međutim, oni ne mogu da shvate da su to moji drugovi, a onda beže i boje se”, kazala je Sekulićeva.

Koliko je zadovoljna svojom dosadašnjom karijerom? “Više od deset godina sam na sceni i svima je poznato ime Goga Sekulić. Imam šta da pokažem, mada nisam još dala sve ono što mogu. Malo sam neozbiljna po tom pitanju, volim da izlazim i veliki sam boem. Imala sam uspone i neke blage padove, kao što su imali svi u karijeri, samo to neće da priznaju. To je normalno, ne možeš svake godine da imaš hit, niti da deset godina budeš u vrhu. Jedna je Ceca i jedna je Brena, da se ne naljute druge kolege koje ne pominjem, ali to je bilo neko drugo vreme kada su one gradile karijeru u tadašnjoj Jugoslaviji. Sada je mnogo teže, ima mnogo mladih, kvalitetnih pevača i mnogo lepih devojaka na sceni. Konkurencija je ogromna i srećna sam što sam opstala na estradi”, kaže Goga. Pisalo se i da je tužila Karamelu, o čemu je rekla: “Tužila sam ga i tražim odštetu od pola miliona dinara (oko 5.000 evra). Jako sam se razočarala, nisam očekivala da u toj teškoj situaciji, u koju zaista ne želim da se vraćam i da pominjem, neko koristi za tako nešto. Opet ponavljam da ne dam na sebe i da ne diram nikog prva. Ljudi ti ne daju da na miru ožališ drage osobe i prijatelje. Jako je ružan način na koji me je dotična osoba izvređala. Tužba je predata za uvredu časti, mada sam razmišljala da to bude krivčna prijava.” Bila je u kući Velikog Brata, a da li bi ušla na “Farmu”? “Nisam dobila ponudu da učestvujem na ‘Farmi’, ali ne bih ni prihvatila. Bila sam u kući ‘Velikog Brata’, prvi VIP, i tada sam mislila da mogu da uđem i izađem kad hoću, nisam dobro pratila šta sam potpisivala. Ostala sam mesec dana. Oduzima puno vremena i čovek se nekad, lično ja, zaboravi pred kamerama. Učešće na ‘Farmi’ ne bih prihvatila jer nikada nisam volela selo. Malo sam gadljiva i mislim da se ne bih snašla. Ipak sam ja gradsko dete”, rekla je Goga Sekulić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар