Pregovori sa rok muzičarkom i književnicom Slađanom Milošević u vezi sa njenim učešćem u novom, trećem, serijalu rijaliti programa „Farma“ na Televiziji „Pink“ još uvek nisu urodili plodom!

Iako su mnogi već videli kontroverznu umetnicu na imanju u Lisoviću, ona je u poslednjem trenutku iznela svoj uslov koji, kako stvari stoje, teško da će joj biti ispunjen. Naime, Slađana je svoje učešće uslovila boravkom Željka Mitrovića na najpoznatijem imanju u Srbiji:

- Moja je želja da se Željko Mitrović sa mnom zajedno pojavi u „Farmi“, da i on učestvuje u tom rijalitiju. To sam mu rekla i on mi je obećao da će o tome ozbiljno razmisliti. Zaista bih pristala da budem jedan od učesnika ukoliko bi on i ja zajedno ušli. Inače, to bi bilo baš sjajno, mislim da bi takav sastav ekipe farmera bio najbombastičniji dosad, a s druge strane, volela bih kada bi Željko iskusio blagodeti preterane slave - kaže za „Alo!“ Slađana Milošević.

Kako smo nezvanično čuli iz izvora bliskih RTV „Pink“, pregovori popularne rokerke i Željka Mitrovića, koji ju je lično zvao, traju više od mesec dana i bez obzira na prilično visok honorar i sjajne uslove koji su joj ponuđeni još se dvoumi da li da pristane ili ne.

- Možda nekima nije poznato, ali Željko je svirao izvesno vreme u mom pratećem bendu tokom osamdesetih godina, tako da naše poznanstvo datira još iz tog perioda. Pamtim ga kao izuzetno talentovanog bas gitaristu, smatrala sam ga mladim genijem, ali posle je otvorio studio i batalio muziku. Bilo bi sjajno da se kao bivši članovi zajedničkog benda pojavimo u rijaliti programu „Farma“ - zaključila je naša sagovornica.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар