Pevač priznao da je i dalje zagrejan za bivšu ženu, s kojom je trenutno na Farmi, i sa setom pričao o danima kad su bili zajedno

Hasan Dudić voli svoju bivšu ženu Zlatu Petrović.
Pevač i nekadašnji bokser otvorio je dušu pred Tinom i Evom Ras i iz čista mira započeo tužnu priču svog života. Sa setom je govorio o vremenu od pre dvadesetak godina, dok je još bio u braku s pevačicom. Mora da mu je njena blizina na imanju u Lisoviću probudila stare rane.

- Mi smo bili najlepši par na estradi, svi su nas voleli! Ima ljudi koji i danas misle da smo nas dvoje zajedno. Zlati sam mnogo pomogao u karijeri, a na kraju sam dobio lakat. Ma, neka... Rodila mi je zlatnog sina, imam unučiće, za koje sada živim. Mnogima sam pomagao, a retko ko mi je vratio - jadao se Hasan.

Vidno potresen zbog teme koju je sam nametnuo, nastavio je da priča drhtavim glasom, a Eva ga je pažljivo slušala...

- Zlata i ja se nikada nismo posvađali, to su sve dušmani zakuvali i rastavili nas. Našao se neki pametnik dok sam ja bio na putu da joj kaže kako hoće da je sačuva od mene. Bolje mi je da ćutim i da se latim posla.

Izgleda da je taj „pametnik“ dobro objasnio Zlati kako stoje stvari. Sada Dudić može samo da tuguje i da se pronađe u stihovima koje mu je zapevala Snežana Jovanović Šikica: „Mladost moja vene sve zbog jedne žene. Gledam njene oči, tu je ispred mene. Nežno me gleda, još slađe se smije, proklinjem sudbinu zašto moja nije.“

E, kad je ovo čuo - skroz se pogubio! Počeo je da udara rukama o sto. A onda se naglo okrenuo i suznih očiju izašao napolje. Zlata nije bila u blizini. Možda se i na Farmi već našao neki da joj kaže kako hoće da je sačuva od Hasana, prenosi Kurir.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар