Kako vreme prolazi na farmi, tako su maneken Bane i pevačica Katarina sve bliži. Nakon što se izjasnio da je Katarina njegova simpatija, Bane je prešao sa reči na dela i koristi svaku priliku da je poljubi. Za sada su sa obraza prešli na vrat…

Ljubav cveta, naravno, ukoliko im neko ne pomuti planove. A tome je bio najbliži Baki kada je, dok je sa Banetom komentarisao devojke na farmi, otkrio da su se Banetu sve devojke svidele.

- Na početku smo pričali i rekao si da ti se najviše sviđa Jovana, pa Sanja, a sad odjednom Katarina.

- Baki, hvala ti što si mi otvorio oči. Je l’ to istina? - upitala je pevačica, koja je sve vreme slušala razgovor, Baneta koji je to nespretno porekao.

- Razočarao si me! - rekla je Kaća dok ju je Bane grlio i stezao oko struka.
I dok neki imaju ljubavne probleme, drugi imaju problem da se uklope u grupu. Eva Ras se požalila prvom gazdi kako je mnogo očajna, te kako nije očekivala da će biti ovako teško. Objasnila je da je prošla farma bila bolja i da je znala - ne bi ni ulazila.

Političar Milan Paroški, prvi gazda na imanju, se uopšte nije složio s njom.
- Sama si zaslužna za sve što ti se dešava. Nisi se uklopila zato što to sama nisi želela - objasnio je Paroški. Inače, Eva je zaista sa malo ljudi našla zajednički jezik, dok je većini nešto zamerila.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар