Baki B3 je od početka „Farme“ otkrio mnoge pojedinosti o sebi, i one prijatne poput činjenice da je bio u vezi sa princezom, i one manje prijatne - da trenutno nema gde da živi, ali je pre nekoliko večeri nekim informacijama iz svoje prošlosti iznenadio sve prisutne.

Baki je kao mali živeo na ivici zakona. Krao je i spavao na ulici.
- Krao sam kola kada sam bio mali. Dok sam živeo na ulici, spavao sam u komšijinom „fići“ - pričao je Baki dok su ga drugi slušali sa pažnjom, Baki je nastavio:

- Otac mi je bio alkoholičar, a majka se udala za oca sa 15 godina - pričao je Baki, a onda se osvrnuo na ljubavne probleme:

- Uvek se zaljubljujem u problematične devojke i krivo mi je što nikada nisam uspeo da nađem normalnu devojku - priznao je pevač.

Inače, on je i ranije pričao o svom ljubavnom životu, te je ispričao da je devedesetih godina upoznao britansku princezu koja živi u Hamburgu, sa kojom je bio u vezi tri meseca. Njih dvoje su se upoznali u jednom stanu u Beogradu, a ona ga je ubrzo pitala da se venčaju. Tražila mu je da potpiše predbračni ugovor, i on je tek tada shvatio da je njoj majka princeza, a otac mafijaš. Baki se preselio kod nje u Hamburg, tamo su ih opsedali mediji, ali je Baki posle nekog vremena uvideo da je ona isuviše prefinjena za njega i vratio se u Beograd. Baki je zaista imao buran život, a čak ni sada nije rešio situaciju. Pre nekoliko dana je čak pitao Peju da živi od njega... (Izvor: Blic)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар