Verovatno poučena iskustvom prethodnih učesnika farme, koji su ponekad čak i nedeljama gladovali zbog kršenja pravila, glumica Eva Ras rešila je da se dobro najede pre početka rijalitija.

Ovo je zaključak koji smo mogli da izvučemo kada smo Evu zatekli ispred tržnog centra kako izlazi s punim kesama hrane koju je pazarila u supermarketu. Glumica kojoj je država ukinula porodičnu penziju odlučila je da se pojavi u rijalitiju za, kako se spekuliše, honorar od 1.000 evra nedeljno i tako postala najveće iznenađenje među učesnicima treće sezone.

Na istom mestu, u velikim pripremama zatekli smo i učesnike takmičenja „Zvezde Granda“ Slobodana Batjarevića i njegovu koleginicu Sanju Stojanović. Za razliku od Eve Ras, kojoj je mnogo bitnije da bude sita, Cobe i Sanja su pažnju posvetili tome kako će izgledati gledaocima, pa su dan proveli u biranju garderobe koju će nositi tokom sledeća tri meseca. Tako je popularni Leskovčanin, očigledno svestan da se bliži zima, odlučio da se propisno spremi pa je probao čizme. Ostalo je nejasno zašto je gledao svetlu obuću jer će u Lisoviću morati da gaca po blatu i u štalama, a ne na asfaltu. S druge strane, Sanja je razgledala spavaćice, a posebnu pažnju privukla joj je maska za spavanje, koja je u prethodnim serijalima bila više nego potreban i trendi detalj.
Pošto je do početka „Farme“ ostalo nedelju dana, ostaje nam da sačekamo i vidimo ko je od njih imao najbolju taktiku prilikom priprema za borbu za nagradu od 100.000 evra.

Sani, Natalija i Baki rezervna opcija!
Da se iz dana u dan spisak potencijalnih farmera povećava govori i to što je naš paparaco ispred klinike u kojoj se takmičari pregledaju uslikao bračni par i članove grupe „Trik FX“ Sanija i Nataliju, ali i Bakija, poznatijeg kao B3. Kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskih produkciji, trio je rezervna opcija u slučaju da neko od farmera otkaže učešće, ali postoji i solucija da uđu i nekoliko nedelja nakon početka emitovanja rijaliti programa, prenosi "Alo".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар