Đole Đogani, stric Andrije Đoganija, poznatijeg kao Baki B3, koji se trenutno nalazi u rijalitiju „Farma", otkriva da će njegov bratanac na Pinkovom seoskom imanju ukoliko nađe adekvatnu devojku imati seksualne odnose.

Đole otkriva da Baki nema devojku i da ga nikada nisu privlačili muškarci i transvestiti, kao što se to pisalo po novinama.
- Baki otvoreno na farmi priča o seksu kao jednoj normalnoj čovekovoj potrebi. Smešno mi je i to što su do sada svi koji su učestvovali u rijalitiju govorili da se nisu samozadovoljavali! Ma važi, svi su imali neki štek gde su to radili, ali javnosti se nije prikazivalo.

Ako se Baki bude zaljubio u neku devojku sa kojom bi mogao da ima odnos, sigurno se neće ustručavati. Jedina stega koja ga koči je maloletna ćerka zbog koje neće imati seks pred kamerama, već će naći skriveno mesto gde će slobodno voditi ljubav - kaže Đole, i tvrdi da Baki u spoljnom svetu nema devojku niti da je imao seks sa transvestitima.
- On u spoljnom svetu nema devojku osim povremenih kombinacija. Baki nikada nije bio u kombinaciji sa transvestitima kao što se to priča, jer voli lepe žene. Za njega je poljubac sa manekenom Banetom na farmi bio isto kao da ga je udarila struja. Muškarci ga ne uzbuđuju i ne privlače, to je neko provukao kroz novine i sada ne može da se od toga opere - revoltirano je prokomentarisao Đogani.            

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар