Zanosna brazilska manekenka Adrijana Lima nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je u njenom životu svaki trenutak glamurozan, da joj dan počinje tako što prvo poljubi svog supruga Marka Jarića, ali i da od kada je postala mama nema nimalo vremena za sebe. Brazilski supermodel uskoro će se pridružiti ostatku ekipe modne kuće "Victoria’s Secret“ koju čine mlade mame poput nje Žizel Bundšen, Karoline Kurkove i Aleksandre Ambrosio, te će sve zajedno prošetati pistom na gala reviji u Njujorku. One će tom prilikom pokazati kako su svoja tela dovele do savršenstva uprkos tome što su se sve porodile pre manje od godinu dana.

Za Adrijanu se zna da je svoju devojačku figuru uspela da povrati zahvaljujući treninzima kod nekadašnjeg profesionalnog boksera Majkla Olađidea, koji o njenoj fizičkoj kondiciji brine već četiri godine. On je nedavno ispričao koliko je Adrijana posle porođaja bila uporna da se reši viška kilograma, a raspored treninga je zavisio od njenih obaveza sa ćerkicom Valentinom Limom Jarić. "Imali smo jedan trening od sat vremena ujutru, dok je beba dremala kod kuće, onda bi Andrijana bila sa bebom do večeri i nakon što bi ponovo uspavala bebu došla bi na trening. U principu vraćala bi se kući pre nego što se beba probudi i primeti bilo šta", objasnio je Olađide, te dodao da ga je kod Lime uvek oduševljavalo to što je veliki borac.

Ipak, iako je uspevala da nađe vremena za treninge, Lima je priznala da joj uloga majke ostavlja malo prostora da se bavi sobom. "Jedino vreme koje mogu da posvetim i odvojim za samu sebe jeste dok se tuširam", rekla je Adrijana, dodajući da se raduje novim revijama "Victoria’s Sevret“, koje je uskoro očekuju. "Moj posao je deo onoga što me čini srećnom. Sjajno je biti mama, ali mi je nedostajala i moja porodica u 'Victoria’s Secret' jer za njih radim već deset godina", istakla je poznata manekenka.

Kada joj to obaveze dozvole voli da se opusti uz dobar film, a na pitanje šta prvo uradi kada se probudi s osmehom je odgovorila: "Poljubim svog muža!“ Ipak, uz devetomesečnu Valentinu spavanje je za nju postalo luksuz, te više nije samo noćna ptica. "Sada sam zbog Valentine i ranoranilac i noćna ptica. Spavanje je luksuz, kada ona spava spavam i ja", zaključila je Adrijana, a kao svoju romantičnu destinaciju za odmor u dvoje izdvojila je neku od plaža u Hrvatskoj, koja joj se veoma dopala.

Adrijana i Marko se zbog brojnih poslovnih obaveza često odvojeno brinu o ćerkici i trude se da svaki trenutak provedu zajedno kao porodica. Prošlog vikenda bračni par Lima-Jarić su ukrali i par sati da uživaju sami na plaži u Majamiju tokom kratkog odmora, dok je beba Valentina ostala u hotelu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар