Često kažem da sam kao junakinja iz moje pesme „Zla Barbika", jer nikada nisam zaplakala zbog ljubavi! Ja kad volim, volim svim srcem, ali sam u stvari žena sa muškom energijom!

Pop zvezda Ana Nikolić i ekipa „DM sat" produkcije deset dana boravili su na Crnogorskom primorju, gde su snimali kadrove za tri od šest planiranih spotova za najistaknutije numere sa novog albuma: „Džukelo", „Mišo moj" i „Nisam za triput".

U najluksuznijem apartmanu hotela „Avala", koji se rentira za 2.000 evra, tri dana su snimane romantične scene sa sedim manekenom za pesmu „Džukela". Pevačica je na delu dokazala svoje glumačke sposobnosti, te je iz prve perfektno radila romantične ljubavne scene, ali i plakala kao kiša.

Tri spota za 10 dana

- Ma ja sam samo odlična glumica, inače sam prava zla barbika - rekla je kroz osmeh za Press Ana za vreme pauze između snimanja. Šalu na stranu, kada sedim sa svojim prijateljima, često kažem kako sam slična junakinji iz moje pesme „Zla Barbika". Ja kad volim, volim svim srcem, ali nikada ne plačem zbog ljubavi! Ja sam žena, ali sa pravom muškom energijom - poručila je Ana.

Inače, za potrebe spotova Nikolićeva je uzurpirala pola CG, snimala čak i na Adi Bojani, a na raspolaganju joj je bila čak, verovali ili ne, i čitava vatrogasna brigada. S obzirom na to da je u danima dok je ekipa boravila u Budvi vreme bilo prohladno, ali ne i kišovito kako je scenario zahtevao, pljusak je naručen! Naime, vatrogasna cisterna sa osam tona vode dovezena je usred Starog grada u Budvi gde je zgodna pevačica plesala, pevala i plakala na kiši. Uprkos dnevnoj temperaturi koja tih dana nije prelazila dvadeset stepeni i ledenoj vodi (jer, logično, nemoguće je zagrejati osam tona vode), poput pravog profesionalca Nikolićeva je iznova i iznova ponavljala scene, kvaseći mantil, haljinu i cipele, sve do trenutka kada reditelj nije dobio vizuelni smisao koji je zamislio.

Snimanja počinjala u pet ujutru

Slično je bilo i na Adi Bojani, jer je more u kojem se pevačica brčkala sa zgodnim manekenom bilo ledeno, što zbog spoljašnje temperature, tako i zbog činjenice da su snimanja počinjala u četiri, pet sati izjutra, kako bi plaža bila pusta, a ekipa „neistraumirana" od tamošnjih „golaća". U spotu se takođe pojavljuju ženska vina „glem" i „amor", iz limitirane serije čiji će Ana biti promoter, prenosi Press.

Foto: Press

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар