Poznati pevač Željko Samardžić šokirao se kada je doputovao u Crnu Goru i zatekao komšinicu i njeno cveće u dvorištu svoje porodične kuće.

Komšinica, inače meštanka, pomislivši da Samardžić ima već dovoljno materijalnih dobara pa da neće praviti problem, odlučila je da sruši zid koji ih je delio i tako napravi sebi baštu. Međutim, poznati pevač „presavio je tabak“ i odlučio da stvar prosledi sudu u Podgorici, koji će odlučiti o kazni za prisvajanje tuđeg poseda.

- Istina je da sam prilikom svog dolaska u Dobrotu našao srušeni zid i ogradu koja me je delila od komšinice. Od njene i moje bašte napravila je sebi jednu veliku, želeći da prisvoji i moju baštu - priča pevač za „Alo!“ i dodaje:
- Imala je neke veze u Kotoru, pa je navodno dobila papire da je to njeno. Ja sam angažovao advokata i moja komšinica je dobila krivičnu prijavu, tako da će na sudu morati da dokaže svoju istinu. Ja verujem u pravni sistem Crne Gore i nadam se da će odgovarati i ona i oni koji su joj pomogli u tim prljavim poslovima. Sve moje komšije je zgrozile činjenica da je ograda srušena u mom odsustvu! - zaključuje Samardžić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар