Popović je, piše "Press", od Mitrovića tražio 15 miliona evra za narednih pet sezona "Grandovih" emisija, dok je vlasnik Pinka bio spreman da ponudi "samo" deset miliona.

"Blic" piše da je ponuda na Foksu bila znatno unosnija - traženih 15 miliona evra za tri sezone udarnih emisija kao što su "Zvezde Granda", "Grand šou", "Grand parada", kao i "Narod pita".

"Popović je zbog nesumnjive popularnosti svojih emisija dao sebi za pravo da se previše meša u kreiranje programa. Problem je nastao i kada je Mitrović saznao da je iza njegovih leđa vodio preliminarne pregovore sa Foksom", kaže izvor blizak Pinku.

Vest da se emisije "Grand produkcije" sele na Televiziju Foks odjeknula je kao bomba u javnosti. Čitaoci vesti i Internet zajednica uglavnom se pitaju gde je "zapelo", ali i kako će Pink zadržati veliku publiku koja je tu televiziju pratila upravo zbog "Granda". Biće zanimljivo videti koliko će skočiti rejting Foksa nakon ovog neočekivanog transfera.

U svakom slučaju, saga se nastavlja već danas, pošto su i "Grand" i TV Foks najavili da će se uskoro oglasiti saopštenjima.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 04 август, 2010  

    Do sada sam gledao Fox a nisam gledao Pink.
    Sad necu gledati ni Fox ni Pink.
    Kraj komentara.

  2. Анониман // 04 август, 2010  

    Potpisujem komentar iznad.

  3. Анониман // 04 август, 2010  

    I ja ....

Постави коментар