Pevačice Goca Tržan, Aleksandra Perović i Jelena Mrkić i manekenke Bojana Barović i Katarina Vučetić najbliže su osvajanju 50.000 evra u ekstremnom rijalitiju „VIP Survajver"!

Ovih pet dama u divljini Filipina ne bira sredstva u trci za vrednu nagradu - nedelju dana pred povratak u Beograd valjale su se u blatu i malo je falilo da se obračunaju pesnicama!

- Goca, Aleksandra, Jelena, Bojana i Katarina nisu imale milosti jedna prema drugoj! Voditelj Andrija Milošević morao je da ih opomene da je čupanje za kosu zabranjeno u „Survajveru". Najžešće su bile Goca, od koje se to očekivalo, i Katarina, koja je javnosti postala poznata kad je pre dve godine na Brankovom mostu uspela da jednog muškarca odgovori od samoubistva. Nakon naporne borbe u blatu, neke su slavile, a neke su morale da se pomire sa porazom - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
Kako saznajemo, žene se u VIP plemenu u nekim situacijama bolje snalaze od muškaraca. Naime, pre nekoliko dana u plemenu je nastala panika jer su tri muška takmičara zalutala u divljini Filipina!
- Oni su se udaljili od kampa da bi potražili hranu. Zapričali su se dok su šetali šumom i nisu upamtili put kojim su išli. Kada su ostali takmičari shvatili da se njihovi cimeri nisu vratili, nastala je panika. VIP Robinzoni su se na ostrvu zbližili, pa je mnoge nestanak trojice takmičara doveo do ivice suza. Međutim, na kraju se sve dobro završilo - takmičari su posle nekoliko sati lutanja uspeli da se vrate na plažu. Svima je pao kamen sa srca, ali se njihova borba sa nesanicom, glađu i vremenskim neprilikama nastavila - kaže naš izvor, i dodaje da među VIP Robinzonima nema povlašćenih.


- Bitno je da su slavne ličnosti pokazale veliku hrabrost, jer su uslovi podjednako surovi kao u običnom „Survajveru". Za svaku koru hleba morali su da se bore do poslednje kapi znoja - kaže naš izvor.
Šesnaest VIP Robinzona, koji su početkom avgusta otputovali u divljinu Filipina, željno iščekuju povratak kući. Kako saznajemo, oni će u Beograd sleteti početkom sledeće nedelje, a pobednika ćemo saznati tek nakon emitovanja emisija na televiziji Foks.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар