Televizija Foks demantovala je danas navode u srpskoj štampi da će emisije "Grand produkcije", koja promoviše folk, turbo folk i folk pop izvođače, od naredne sezone biti prikazivane na toj stanici

U izjavi za agenciju Beta, Foksov direktor marketinga Aleksandar Radoš je takođe demantovao da je ta stanica sa nacionalnom frekvencijom dala bilo kakvu ponudu Grandu s kojim je Televizija Pink prekinula dugogodišnju saradnju.

"Nikada 'Grandu' nismo dali ponudu", izjavio je Radoš i dodao: "Foks je odavno zatvorio jesenju programsku šemu, u kojoj vremenski nema mesta za emisije 'Grand produkcije'".
TV Pink je juče, u saopštenju koje je potpisao njen vlasnik Željko Mitrović, objavila da prekida svaku saradnju sa "Grandom" zbog "izostanka očekivanja da se saradnja nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodisnjih partnera".

"Grand produkcija" nije bila dostupna za komentar, a u medijima su se pojavili napisi da je Foks upravi "Granda" ponudio mnogo više novca nego Željko Mitrović.
Izdavacka kuća "Grand produkcija" emitovala je na TV Pink šou programe "Grand šou", "Grand parada", "Grand hitovi" i "Zvezde Granda".

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар