Tokom boravka u rijaliti programu „Farma“, Miloš Bojanić je često od strane nekolicine farmera bio čašćavan epitetima poput „pedofil“, pa su tako oni koji ga ne vole jedva dočekali potvrdu svojih tvrdnji kada se u toku jučerašnjeg dana na pevačevom profilu na „fejsbuku“ pojavio status da je u vezi sa izvesnom Aleksandrom Živković, koja je dosta mlađa od njega.

Ova informacija i ne bi toliko čudila jer je u poslednje vreme postao trend da se devojke zabavljaju sa dosta starijim muškarcima, ali problem nastaje kada se uzme u obzir da je Bojanić u srećnom braku sa suprugom Brankom, te se postavlja pitanje kako to da uprkos tome sme javno da oglašava intimne statuse.
Kako bismo razrešili ovu misteriju, pozvali smo folkera koji nam je objasnio da je za njegovu „internet švaleraciju“ zaslužna upravo Branka, koja ga je i ušemila sa Aleksandrom.

"Ma, ja nemam pojma da baratam internetom. Tako ni na „fejsbuk“ ne idem ja nego Branka. Verovatno je mislila da me je ta Aleksandra pozvala za prijatelja, pa je kliknula i umesto da postanemo prijatelji, ta devojka i ja ozvaničismo vezu", kroz smeh objašnjava Bojanić za naš list, dodajući da se ne bi dobro proveo ako bi se, ne daj bože, takva situacija zaista desila.

"Branka mi je pripretila da ako bi ikada došlo do takve situacije, probušila bi mi brodić, otrovala ribe u ribnjaku i posula sonu kiselinu po mom cveću, tako da se ne igram sa takvim stvarima", završava u istom tonu Miloš.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 10 август, 2010  

    Ko i ne bi kada ima ovakvog akrepa od žene ? O.o

  2. Анониман // 10 август, 2010  

    Lepo mu stoji ova farbana kosica. (:
    Još malo pa će postati riđ. ccc

Постави коментар