Lepa manekenka Sunčica Travica raskinula je vezu sa jednim od najboljih srpskih tenisera Viktorom Troickim, saznaje nezvanično „Alo!“ iz krugova bliskih popularnom paru. 

Iako su im mnogi prognozirali skoriji odlazak pred oltar, to se po svemu sudeći neće dogoditi a, kako se priča, lepotica već ima novog izabranika!
- Sunčica i Viktor su se poslednjih meseci emotivno udaljili i bilo je pitanje dana kada će ova veza da se završi. Njih dvoje su nedavno vodili veoma ozbiljan razgovor, posle kojeg su zaključili da je bolje da više ne budu zajedno. Po gradu se priča da je manekenku osvojio jedan mlađi muškarac iz poznate i veoma imućne porodice, te da je sada sa njim u ljubavi - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Travici.
Indirektna potvrda ove priče stigla je i od same Sunčice, koja je sa svog „fejsbuk“ profila sklonila status da je „u vezi“ i poslednjih dana postavlja veoma simptomatične pesme. Pre dva dana je sa svojim prijateljima na „fejsbuku“ podelila numeru Dženana Lončarevića pod nazivom „Idi bilo kome“, a pre toga, 13. avgusta, pesmu Lepe Brene „Boli me uvo za sve“. Ipak, do zvaničnog komentara Travice i Troickog nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Par je krajem prošle godine letovao na Maldivima, a svoje poslednje pojavljivanje u javnosti imali su pre mesec i po dana, na svadbi Viktorovog kolege Janka Tipsarevića.

Ljubav počela u Parizu

Veza između Sunčice i Viktora počela je krajem 2008. godine u Parizu, gde je ona radila na nedelji mode, a on igrao na Rolan Garosu. Prema njihovim rečima, bila je to ljubav na prvi pogled, koja je i zvanično počela nakon prve zajedničke večere u „gradu svetlosti“. Teniser je pre toga bio u petomesečnoj vezi sa Sofijom Milošević, sadašnjom izabranicom Filipa Živojinovića, a kao njegova najveća ljubav u dotadašnjem životu označena je studentkinja turizma Ana Jovanović, sa kojom se zabavljao kao tinejdžer.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар