Ko od pevača neće nikada moći da se pojavi u „Grandu“?
- Samo jedna mala, plava, debeljuškasta pevačica, što bi Lukas rekao „barbika za gojaznu decu“.
A Jelena Karleuša?
Uuuu, izvinite, zabrojao sam se, ipak ih ima dve.
Da li to ima veze sa tekstom u kojem vas je isprozivala?

- Tu je najinteresantnije što se proglasila braniteljem zvezda „Granda“, a ona je bila prva koja je preda mnom nipodaštavala te iste mlade pevače. Kada je došla da pregovara o albumu, rekla je: „Ko su ti Tanja Savić, Slavica Ćukteraš i drugi za mene“, a sad je dušebrižna i želi da ih, kao, zaštiti. Zna se istorijat njenog života, brakova, veza, ako neko ima najmanje kredibiliteta da priča o nama, onda je to ona. Njoj će trebati ceo život da uradi makar deo onoga što Brena postigla.

Kako je Brena reagovala na tekst?
- Brena je rekla: „Ko je to rekao? A, Karleuša, dobro.“

Doneli smo odluku o Mileni, Nemanji i Milanu
Šta će biti s Milanom, Milenom i Nemanjom?
- Doneli smo odluku, ali je sada nećemo saopštiti, već na jesen, kao što je i planirano. Sešćemo, pozvati ih i tada ćemo izneti naš stav. Inače, namerno ih nisam zvao, pustio sam ih da razmisle o svemu što rade. Svaka njihova izjava se meri, zapisuje i na osnovu toga smo doneli odluku.

Kako reagujete na optužbe da im kršite ustavna prava i da se ponašate kao robovlasnik?
- Čuo sam da im ne damo da rade, što je apsolutna glupost. Pitajte svakog od njih da li se oseća kao da mu mi određujemo život. Mogu da idu kuda hoće, slobodni su da daju izjave kakve žele, jedino što se od njih traži je da se ponašaju profesionalno.

Ali, Darku Laziću ste naredili da skine minđušu.
- To ste vi iz medija preuveličali. Meni je smetalo to što se kitio minđušama, ne jednom već sa više njih, jer nije primereno njegovoj publici i muzici koju izvodi i to sam mu i rekao.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар