Taman što je studentkinja i fotomodel Stanija Dobrojević uverila domaću javnost da je njen novi dečko fudbalski reprezentativac Gojko Kačar, oglasila se i njegova (druga) devojka, folk pevačica Ena Popov! Naime, Ena je dala intervju za magazin „Story“, u kojem je glavna tema bila njena veza sa srpskim fudbalerom. Sve bi možda i prošlo bez veće pažnje da samo nekoliko nedelja ranije Stanija nije izjavila da je Gojko njen dečko, kao i da ga „Ena proganja“.

- O svom privatnom životu ne bih mnogo pričala, ali mogu da kažem da smo Gojko i ja bili u Splitu tri dana, posetili smo Brač i Hvar, gde nam je bilo prelepo. Trenutno se pripremam za put u Ameriku, a Gojko je već otišao u Nemačku i videćemo se ponovo kad nam to obaveze budu dozvolile. Otišli smo u Split u nadi da ćemo imati malo mira, ali eto, nismo znali da će nas novinari videti. Gojko mi je rekao da nema devojku, ali i da ga Ena proganja - rekla je nedavno Stanija za jedan dnevni list.

Po povratku s odmora, oglasila se i gospođica Popov, koja ostaje pri tvrdnji da je u srećnoj vezi s Gojkom, uz napomenu da se još nisu verili i da će razmišljati o braku kada za to dođe vreme.
- Nigde i nikada nisam govorila o vezi s Gojkom. Ja sa svojim partnerom pokušavam da zaštitim emotivni život koliko god je to moguće jer ne želim da budem na stranicama štampe samo zbog toga što imam ljubavnu vezu, kao i milioni ljudi na ovom svetu - rekla je Ena a onda se osvrnula na reči svoje suparnice da proganja Kačara.

- Ono što se plasira u novinama nije istina, a to veoma dobro znam zato što živim životom koji nije lažiran nego istinit. Ne znam da li da verujem da je dotična devojka to uopšte izjavila jer je toliko apsurdno da verovatno ni ona sama ne veruje u to – tvrdi Ena.
A Gojko ćuti ko zaliven!

Izvor: Alo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар