Nevažno je da li ste upleteni u preljubničke afere ili ste miljenik nacije, dovoljna je najmanja sitnica da dospete na kutiju nekog dilda ili, još gore, na sam proizvod. Pali vas seks sa vampirom ili jednostavno želite da se iživite nad predsednikom? Izaberite svoju omiljenu igračku i krenite u akciju

Vibrator "hello kitty"
Pošto je umiljata mačkica preplavila jastučiće, pernice i sveščice japanskih devojčica i izazvala pravu pomamu za svim mačkastim varijacijama na temu, odlučila je da pokaže ženama širom sveta kako prede kad je zadovoljna. „Hello kitty" drži u krilu medu, pokazujući svu svoju nevinost, suptilnost i ironiju, što ovom vibratoru koji se prodaje u nekoliko boja daje dodatne bodove. Slatka igračka je sad popularnija kod odraslih žena nego kod klinki. Nekad smo se pitali čemu toliko oduševljenje mačkom sa džinovskom glavom. Sada nam je jasno.

Lutka za vođenje ljubavi sa likom Lejdi Gage
„Pajpdrim prodakts" obožavaju da naduvaju zvezde, pa u njihovoj seriji proizvoda super star našla se i Lejdi Gaga, koja je poput Tajgera Vudsa zahtevala da se zabrani prodaja proizvoda sa njenim likom. Od svega ostala je samo kutija na kojoj je slika i prilika Lejdi Gage koja širi noge u crnoj mreži i kratak opis osobina ove lutke - She loves it when you poke her face. Sudeći prema omotu, izgleda da lutka zaista podseća na Lejdi Gagu (kako smo ovo lepo sročili), ali unutra se verovatno nalazi lutka na naduvavanje koja je ista kao i svaka druga.

Plastični Tajger Vuds
Ako ste najbolji golfer na svetu, zamahujete palicom k'o od šale, živite u srećnom braku uz silne ljubavnice i imate ime stvoreno za zbijanje šala, sasvim je sigurno da će se seks industrija zainteresovati za vas. Jednoj od najpoznatijih kompanija koja proizvodi igračke za odrasle „Pajpdrim prodakts", Tajger Vuds poslužio je kao inspiracija za nekoliko autentičnih proizvoda koji, ako je verovati njegovim ljubavnicama, verno prate dimenzije Tajgerove muškosti u plastičnim izdanjima. Lutka na navijanje „tagin tajger" poziva vas da ga gledate kako se igra sa svojom palicom najn-ajron. Tu je i lutka na naduvavanje „tejk-houm tajger", uvek spremna za igru na jednoj ili više rupa i kingsajz zaštita u obliku „tajgers vud houl kaver" kondoma. Čuvenom golferu se nisu dopale šale tipa „He'll show you his wood if you show him your hole" (On će vam pokazati svoju palicu, ako vi njemu pokažete svoju rupu), pa je bez pardona angažovao advokate, tražeći od ove kompanije da prestane sa prodajom seks-igračaka inspirisanih njegovim likom i delom.

Vampirski dildo
Svi hard kor fanovi širom sveta napokon imaju i svoju „službenu" igračku kojom mogu da se zabavljaju dok razmišljaju o predivnom Edvardu. Ovaj neodoljivi vampir svojim performansama daje vam autentični doživljaj besmrtnosti - em je bled, em je hladan. Dakle, obratite pažnju na detalje. A tu je i dodatan bonus! Naime, ovaj jedinstveni dildo svetli na suncu. Baš kao i Edvard! Istina, nije nam jasno koji će vam đavo dildo koji sija u dodiru sa sunčevim zracima, osim ako ste skloni egizbicionizmu pa želite da se pravite važni pred svojim komšinicama tinejdžerkama i stavite ga, recimo, na sto u bašti ili na terasi. Naravno, da svi vide kako svetli.
Wind Up Beatin' Barack


Amerikanci mogu da budu ponosni jer imaju predsednika koga mogu da naviju kako žele. Visok je 13,46 cm, on je predsednik Sjedinjenih masturbatorskih država i nudi vam baš ono što svetu najviše nedostaje - još jednog drkoša u Beloj kući.
Ovim se ne završava popis pop ikona koje su poslužile kao dobar materijal za seks-industriju. Tu su kondomi sa slikom Madone koja datira iz 1979, vremena kada je bila još mlada i atraktivna pevačica i koja je pozirala gola fotografu Martinu Šriberu, a koji je 2001. licencu za fotke dao, ni manje ni više, nego proizvođaču kondoma. U sprdnji na temu poznatih i slavnih prednjači već spomenuti „Pajpdrim prodakts" kome tužbe i zabrane prodaje pojedinih proizvoda samo idu na ruku kao dobra besplatna reklama. Njegove oštrice nije ostala pošteđena ni najbolja guza na svetu, Džej Ho Fentazi Dol ili Buti From d Blok, kao ni Lindsi Fuli Louded Lav Dol ili Sara Džesika Pork Her - Ši lavz Big...

Predator
Za sve one koji se pale na opasnost ili Arnolda Švarcenegera, tu su dildo i vibrator imena „predator". Neko se baš potrudio da lepo napravi skelet ljigavih vanzemaljaca! Iako nismo sigurni da li iko normalan ima mokre snove o sluzavim vanzemaljskim bićima, verujemo da svaka roba ima svoje kupce. S obzirom na to da se u njemu odslikava sva muževnost iz filma o momcima sa velikim puškama i pištoljima, verujemo i da će kupci biti zadovolj(e)ni.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар