Na „ružičasto“ imanje u septembru stižu učesnici treće sezone popularnog rijalitija

USELJENJE treće generacije VIP seljaka na najpoznatiju farmu u Srbiji, u selu Lisović nadomak Barajeva, zakazano je za 12. septembar. Dvadesetak zvezda i zvezdica iz regiona provešće nešto više od tri meseca u izuzetno teškim uslovima života (bez struje i kupatila) i takmičiti se za glavnu nagradu od 100.000 evra. Već nekoliko nedelja u javnosti se spekuliše o tome ko će za odličan honorar pristati da se odrekne lagodnog života u gradu i upusti se u seosku avanturu, a „Novosti“ saznaju da će se među takmičarima sigurno naći folk pevači Hasan Dudić, Goca Lazarević i Tina Ivanović, muzičar Oliver Mandić i internet-zvezda Ekrem Jevrić.

Međutim, niko od budućih „farmera“ neće da potvrdi učešće u ovom rijalitiju, a o tome nije želela da priča ni Goca Lazarević.

- Odakle vam informacija da ću ući na „Farmu“? Neću da pričam o tome - kratko je rekla Goca Lazarević.

„Nepristojnu ponudu“ od producenata „Farme“ dobila je i rokerka Slađana Milošević, koja se još premišlja.

- Ponuda i dalje važi, ali moji uslovi će im sigurno biti neprihvatljivi - kaže Slađana Milošević za „Novosti“. - Nije zapelo oko honorara, jer je više nego fenomenalan. Postoje važnije stvari od novca, a ja sam osoba koja to zagovara. Ne mogu me kupiti, ali mogu pomoći mojoj kampanji o promeni TV programa. Zalažem se da se poboljša njegov kvalitet i uvođenje drugačijih emisija. Ako se oko toga dogovorimo, eto mene na „ružičastoj farmi“.

Poziv za „jesenju žetvu“ u Lisoviću upućen je i glumcu Branislavu Lečiću, koji bi dobio više nego pristojan honorar, ukoliko bi pristao. Ono što mnoge gledaoce „Farme“ zanima jeste da li će Nada Topčagić, koja se pominje kao potencijalni učesnik, dobiti priliku da pred milionskim auditorijumom napravi svoj čuveni pekmez. Haotična pevačica, za koju mnogi smatraju da bi se odlično snašla na selu, otkrila nam je da će preskočiti i treću „Farmu“.

- Na moru sam, a pošto planiram još dugo da se sunčam, nema ništa od mog učešća u „Farmi“.

Šuška se da su za učešće zainteresovani intrigantni bračni par Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić, pop pevačica Zorana Pavić, folkeri Stojanka - Stoja Novaković, Goga Sekulić, Darko Lazić i Milica Todorović, frontmen grupe „Luna“ Čeda Čvorak, reper Vladimir Ilić Ila i spisateljica Vesna Radusinović.

NE PRODAJE BIOGRAFIJU
PSIHOLOG Aleksandra Janković, koja se u više navrata izjašnjavala o raznim rijalitijima, neće se, ipak, pojaviti u novoj sezoni „Farme“.
- Ne pada mi na pamet, niti me je bilo ko pitao o tome. Rijalitije mogu da posmatram samo sa psihološke strane. Ljude, koji učestvuju u njima, ne treba osuđivati. Razumem ih, kada vlada potpuna nemaština, rijaliti su jedan od načina za rešavanje egzistencijalnih problema. Ne bih biografiju prodala po bilo koju cenu. Drugo, već učestvujem u jednom rijalitiju koji se zove „Skupština“, plašim se da bih bila u blagom sukobu interesa - kaže Aleksandra Janković, otkrivajući nam da je odbila da se pojavi u VIP „Survajveru“. - Tada sam se, moram priznati, lomila. Ali, i to je prodavanje sebe. Da samoj sebi ispitujem granice - to je u redu, ali da me neko gleda kako spavam i jedem, e, pa, ne može!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 31 август, 2010  

    I nisu im neki ucesnici,sve baba do babe i deda do dede! Ko zna sta ce se tu izroditi?

Постави коментар