Pobednik “Farme”, Miloš Bojanić, baškari se na moru ploveći duž crnogorske obale zajedno sa suprugom Brankom. Dok seče talase plavog Jadrana, kapetanu Lošmiju se na katamaranu ponosno vijore crnogorska i američka zastava. Srpske nema nigde. Veliki Srbin, kako se predstavljao u Lisoviću, nije našao za shodno da udene i našu trobojku na plovilo vredno 35.000 evra, koje je registrovao na ženu.

"Zastava Crne Gore mora biti istaknuta jer se brod nalazi u vodama te zemlje. Druga zastava predstavlja državu u kojoj je plovilo registrovano, što znači da vlasnik u toj zemlji mora da plaća porez na imovinu. U ovom slučaju Branka Bojanić će morati da plaća porez u Americi", kaže sagovornik “Kurira” upućen u imovinsko-pravne odnose.

To praktično znači da će Braćala davati kintu braćalama Amerikancima i da država Srbija neće videti ni evro na račun poreza. Na sve ovo Bojanić kaže: “Ne mogu da komentarišem takve stvari.” Lep način da se Miloš zahvali armiji glasača u Srbiji, koji su nedeljama slali SMS poruke i trošili pare da bi on na kraju uzeo 100.000 evra. Sad mu više ne trebaju, a možda će mu opet zatrebati u nekom novom rijalitiju…

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар