Folk pevačica Rada Manojlović proslavila je nedavno 25. rođendan u društvu izabranika Milana Stankovića, koji joj je pripremio brojna iznenađenja.

Naime Milan je hteo da je obraduje na nesvakidašnji način pa je zakupio ceo spa centar i obezbedio sve kako bi njegova draga taj datum pamtila celog života.

- Milan je insistirao na privatnosti, zato nikome nije javio i zakupio je ceo spa centar „Perla“ samo za njih dvoje, obezbedio ketering i poklonio joj šampanjac punjem listićima dvadesetčetvorokaratnog zlata. Rada je bila i više nego šokirana kada je doveo u centar jer ni u jednom trenutku nije slutila da će je tako iznenaditi. Zajedno su kupali u džakuziju i pili pozlaćenu tečnost, a Rada je bila toliko dirnuta da je na momente plakala od sreće - otkriva za naš list izvor blizak mladom paru.
Da je Milanov plan i iznenađenje uspelo potvrdila nam je i Manojlovićeva.
- Dan sam provela sa porodicom u Četerežu, a uveče sam uživala u iznenađenju koje mi je priredio Milan. Bilo je zaista prelepo, priredio mi je nezaboravno veče, uostalom, kao i što je i svako veče provedeno sa njim u prethodne dve i po godine. Bilo je originalno, fenomenalno i samo za nas dvoje - rekla nam je Radmila. A. V.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар