Las Vegas, Grad greha, u pustinji Nevade, mogao bi uskoro da postane novi dom kraljice popa Madone (52). Naime, pevačica je dobila nepristojnu ponudu da se na pet godina preseli u Las Vegas, svetsku prestonicu kocke, za čak milijardu dolara!

Madona bi za astronomsku platu koja bi je lansirala u sam vrh najplaćenijih pevačica u istoriji trebalo da svakodnevno nastupa pet dana nedeljno u jednom od najpoznatijih kazina Vegasa.

Madona se zasad nije izjasnila o ponudi, ali po svoj prilici će je prihvatiti.
Uprkos kritikama zbog nepristojne ponude usred ekonomske krize, u Las Vegasu su iskalkulisali da bi na Madoni pristojno zaradili, imajući u vidu podatke o prodaji karata sa njenih poslednjih nastupa. Kraljica popa je trenutno četvrta na listi najplaćenijih pevačica. Ona je pre tri godine potpisala svoj najplaćenijih ugovor, vredan 80 miliona britanskih funti.
Madona je dosad u karijeri prodala više od 300 miliona nosača zvuka i zvanično je upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao pevačica s najviše prodatih ploča.

Las Vegas je već decenijama omiljen među vrhunskim zabavljačima, počev od Frenka Sinatre, do Elvisa Prislija, koji je u tom gradu održao 837 uzastopnih rasprodatih koncerata. Čak 17 od 20 najvećih lanaca hotela na svetu imaju svoje objekte u Las Vegasu, najveći ima preko 6.100 soba. Uz to, najveći džek-pot isplaćen u Las Vegasu iznosio je 39,7 miliona dolara, 2003. godine.

Selin Dion je zaradila 400 miliona dolara
Ukoliko prihvati ponudu iz Las Vegasa, Madona će se pridružiti kolegama Eltonu Džonu i Selin Dion, koji su imali slične dilove u Gradu greha. Kanadska pevačica Selin Dion je od 2003. do 2007. u Vegasu održala više od 500 koncerata i zaradila oko 400 miliona dolara. Prosečna cena karte za njen nastup bila je oko 135,3 dolara.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар