Dragan Marinković odgovorio na optužbe pobednika Farme da je srbomrzac

Čuo sam neko falširanje ispod šatora u Guči, pa sam pomislio da peva Miloš Bojanić, kaže Dragan Marinković.

Voditelj i bivši farmer rešio je da odgovori folk pevaču, koji ga je u jučerašnjem broju Kurira nazvao hohštaplerom i srbomrscem koji ima podršku televizije Pink. Pobednik „Farme“ je juče iskoristio priliku da ponovi kako Maca ne plaća alimentaciju za sina i kako treba da ga bude sramota što se drznuo da velikog Lošmija okarakteriše kao tamo nekog „šatorskog pevača“.

- Jako mi je žao što su se čika Miloš i njegova lepa gospođa nasekirali zbog mog prenosa iz Guče - kaže Maca za Kurir i dodaje:

- Dok sam šetao po Saboru, čuo sam nekoga kako falšira ispod šatora, pa sam mislio da je to Miloš Bojanić, koga inače gledam kao spomenik kulture. Neka mu na čast idu sve spletke i laži kojima se bavi, jer je to njegova duševna hrana. Treba od Boga da ga bude stid i on će mu to naplatiti - rekao je Maca, osvrnuvši se i na optužbe da je miljenik vlasnika TV Pink:

- Apsurdno je braniti se od tih laži i uvreda koje je Bojanić rekao na moj račun. Totalna je glupost to da sam ja Pinkov čovek, ali te spletke i laži su već njegov problem.
Sad je na redu Bojanić. I tako sve do 18. septembra, kada će ih učesnici „Farme 3“ gurnuti u zaborav. Nekima će to baš teško pasti.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар