U luksuznom hotelu i kazinu „Mandalay Bay Resort“ u Las Vegasu upravo se vrše poslednje pripreme pred sutrašnje glamurozno finale izbora za mis univerzuma. Lidija Kocić, koja ove godine predstavlja Srbiju, priča za „Blic“ kako protiču dani pred takmičenje, te otkriva da se nada nekoj od titula.

– Veoma malo spavamo, po ceo da radimo na koreografijama,na štiklama, a kada dođemo u sobu jako malo vremena imamo za sebe, samo potonemo u san – priča Lidija, koja je za vreme boravka u Las Vegasu imala priliku da obiđe pustinju Mohave i da gleda čuveni šou „Viva Las Vegas“.

– Pre neko veče smo bile na jednoj od najpoznatijih šou predstava „Viva Las Vegas“, u čast Elvisa Prislija, gde je pokazan njegov život i hitovi, a igrači i glumci na sceni su takmičarke pozdravili i dočekali na sceni – prepričava naša takmičarka. Što se tiče spekulacija o tome koja devojka ima najviše šansi da se okiti titulom najlepše žene univerzuma, Lidija kaže da se i dalje u tom kontekstu najčešće čuje ime mis Filipina Venus Radž, ali da ta nagađanja nisu tačna.

– Mis Filipina je popularna samo zato što su 90 odsto stanovništva ovde upravo Filipinci. Ja bih rekla da su mi favoriti devojke koje ovde zasmejavam stalno, a ima ih mnogo, tako da ne mogu nijednu da izdvojim, sve devojke su divne. Kažu da je ovo prvi put da se sve takmičarke toliko druže – ističe Lidija, koja se u Las Vegasu najviše družila s učesnicama iz Hrvatske, Slovenije, Anom Prelević, koja predstavlja Grčku, mis Zambije, Indije... U okviru pripremnih takmičenja Lidija se predstavila i u nacionalnom kostimu, za koji kaže da je pobudio veliko interesovanje.

– Svi su bili oduševljeni nacionalnim kostimom. Suknja i jelek koji su bili kombinacija crne i zlatne izdvojili su se od raznih pernatih kostima kakvih je bilo dosta ovde – kaže mlada Beograđanka, a na pitanje kakve su njene šanse za pobedu na izboru, objašnjava: „ Ovde me svi jako vole, samo je prepreka politika. Vidim po komentarima da imam dobre šanse, nadam se nekoj tituli, pa ćemo videti. Pozivam publiku da do finala glasaju za mene preko sajta mis univerzum i zahvaljujem se svima na podršci.“

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 22 август, 2010  

    Muuu, muuuu, ... kravooooo !!!

  2. Анониман // 22 август, 2010  

    Kakva je nakaza ova Lidija Kočić... Koje li su nameštalje ovakva takmičenja. To se sve preko kreveta upada. Katastrofa.

Постави коментар