Do prvog poznatog sukoba između pop zvezde i direktora „Granda“ došlo je kada su pre pet godina propali pregovori o objavljivanju njenog albuma „Magija“. U jednom od intervjua koji su usledili JK je Popovića nazvala „robnom markom koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne“.

Popović joj je uzvratio tokom pregovora o sledećem albumu „Revolution“ kada joj je, kako se pisalo, rekao da je „Dinča veća zvezda od nje“. Još jedna prilika za pomirenje propala je kada je Popović zabranio Milanu Stankoviću da sa njom snimi duet „Insomnija“, a nezvanično se pričalo da je kao razlog za ovakav potez naveo to da smatra da je JK jedna od najomraženijih javnih ličnosti, te da njemu saradnja sa takvom osobom ne treba.

O svemu ovome Karleuša nam je rekla:
- Saša i ja smo de facto pregovarali u nekoliko navrata, ali uvek smo nailazili na određene probleme! Prvi problem je da ja nikada nisam mogla da dozvolim da mi jedan Saša Popović preslušava i ocenjuje album. Poznato je da su moji albumi u produkcijskom smislu ispred svog vremena, a o „Grand“ vremenu da i ne govorimo. To je uvek bio kamen spoticanja. Drugi problem je taj što nikad nisam dopuštala da mi Popović bude gazda. Ja sam JK, ne rob, imam svoje mišljenje i iznosim ga. Treći problem je bio i ostao - moj ponos. Poštujem sve druge umetnike, ali ono što ja radim, kvalitet muzičke i video-produkcije, modni i ideološki uticaj na Srbiju, time ne može da se pohvali niko sa ovih prostora. Lepu Brenu poštujem kao legendu i veliku zvezdu osamdesetih. Može majka da mi bude i nas dve ne možemo niti treba da se poredimo. Ovo je moje vreme, i ja diktiram i pravac i pravila. Pokušala sam malog Milana da otrgnem iz kandži propasti jer sam videla da ide mojim putem, kada je reč o muzičkoj i video-produkciji, prepoznala sam taj bunt i viziju u njemu. Naravno - Popović je to sprečio. Pokušao je u nekoliko navrata da me ponizi, jer tako ponižava sve druge velike zvezde, i tu je naišao na stativu!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар